Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Algemene informatie voor gastouders

Als gastouder verzorg je de opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar, tot het einde van de basischool. De opvang kan plaatsvinden in jouw eigen huis of eventueel bij de vraagouder thuis. Gastouderopvang bij Snoesje biedt je de mogelijkheid om op een flexibele manier extra inkomsten te verdienen tot zelfs een volledig inkomen te verwerven. Je bepaalt zelf de dagen en tijden dat je opvang biedt. Het werken als gastouder is hierdoor goed te combineren met de zorg voor je eigen kind(eren).

Gastouderopvang is echter niet aan iedereen besteed. Sinds 2010 moet je aan bepaalde eisen voldoen om in aanmerking te komen voor een functie als gastouder. Dit om de kwaliteit van de opvang te kunnen waarborgen voor de vraagouders en om recht te hebben op kinderopvangtoeslag. Daarnaast stellen wij als gastouderbureau ook eigen eisen aan een gastouder.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt je ook direct online inschrijven via onze website, wij nemen dan vervolgens contact met je op.

Heb je plannen om als zelfstandig ondernemer een thuisopvang te staren? neem dan eens hier een kijkje.