Gastouder aan huis

Bent u op zoek naar een gastouder die bij u thuis langskomt om voor uw kinderen te zorgen? Gastouderbureau Snoesje gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte gastouder aan huis.

Neem nu contact met ons op

De zoektocht naar een geschikte gastouder

Als gastouderbureau helpen wij u graag met het zoeken naar de ideale gastouder die perfect bij u en uw kinderen past. Doordat we met verschillende professionele gastouders samenwerken, zit er altijd wel een gastouder tussen die aan uw wensen voldoet. Voordat we met de selectie beginnen luisteren we goed naar uw wensen en eisen. U bepaalt zelf wat u belangrijk vindt. Dit kan bijvoorbeeld werkervaring zijn, maar ook leeftijd, opleidingsniveau en het karakter van de gastouder.

De voordelen van een gastouder aan huis

Een gastouder aan huis biedt u de volgende voordelen:

  • Het leidt tot rust en regelmaat
  • Uw kinderen voelen zich 100% thuis
  • U hoeft uw kinderen niet weg te brengen naar de gastouder of kinderopvang

Vooral wanneer u meerdere kinderen heeft, is een gastouder aan huis de ideale oplossing. Het geeft uw kind veel rust, omdat hij of zij gewoon thuis kan blijven en niet hoeft te wennen aan een andere plek. Thuis heeft uw kind zijn of haar eigen speelgoed en een eigen kamer, wat erg prettig gevonden wordt. Dit zorgt er bovendien voor dat uw kind zich helemaal thuis voelt. Een groot voordeel voor u is dat u uw kinderen niet hoeft weg te brengen naar de gastouder, maar dat zij gemakkelijk bij u thuis komt.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Woont u in Oost-Nederland en zoekt u een gastouder aan huis? De vaste bemiddelingsmedewerkers van Gastouderbureau Snoesje helpen u graag met het zoeken naar een geschikte gastouder voor uw kind. Neem gerust eens contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak om de diverse mogelijkheden te bespreken.