Gastouder Almelo

Zoekt u een gastouder in Almelo? Gastouderbureau Snoesje biedt opvangplekken bij diverse gastouders. Na een aantal gesprekken kiest u zelf de gastouder waar u het beste gevoel bij heeft. Onze gastouders beschikken over de nodige kennis en ervaring en gaan op een professionele en betrouwbare wijze te werk.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Almelo

Al onze gastouders voldoen aan bepaalde eisen waardoor zij in aanmerking komen voor deze functie. Dit is natuurlijk erg belangrijk, zodat uw kind zich thuis voelt bij de gastouder. Ten eerste hebben de gastouders de juiste diploma’s en beschikken ze bovendien over een certificaat kinder-EHBO. Met de gastouders houden we elk jaar een functioneringsgesprek om de gang van zaken te bespreken. Dit doen we op de locatie van de opvang, zodat we daar direct zien of het nog steeds veilig en hygiënisch genoeg is.

Kiezen voor een gastouder in Almelo

Ten opzichte van een kinderopvang biedt een gastouder in Almelo allerlei voordelen:

  • Kleinschalig
  • Veel aandacht voor uw kind
  • Uw kind voelt zich thuis
  • Het biedt flexibiliteit
  • Gunstige tarieven

Vaak wordt er door ouders bewust gekozen voor gastouderopvang. Het biedt dan ook meerdere voordelen. Het grootste verschil met een kinderopvang is dat gastouderopvang veel kleinschaliger is. Uw kind krijgt veel persoonlijke aandacht. Ons doel is dan ook om uw kind net zo thuis te laten voelen als in het eigen huis. Voor u als ouder biedt gastouderopvang een zeer geschikte oplossing als u flexibele werktijden heeft. U kunt namelijk 24/7 terecht bij de gastouder. Dus wat voor werktijden u ook heeft: uw gastouder in Almelo staat altijd voor u klaar. Bovendien bieden we u opvang van hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven.

De voordelen voor uw kind

Bovenstaande redenen resulteren in de volgende voordelen voor uw kind. Wanneer uw kind bij de juiste persoon in handen is, is dit goed voor zijn of haar ontwikkeling en ontplooiing. Uw kind doet daarnaast ook een positieve ervaring op buiten het eigen gezin. Zo ziet uw kind dat het daar buiten ook veilig is. Tot slot is door wetenschappelijk onderzoek bewezen dat kinderen die door gastouders worden opgevangen zowel meer zelfvertrouwen als plezier hebben.

Meer informatie over onze gastouderopvang

Wilt u meer weten over ons gastouderbureau of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.