Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Gastouder Borculo

Wat betreft kinderopvang zijn er in Nederland meer dan genoeg mogelijkheden. Juist daarom is het belangrijk om te kijken welke vorm van kinderopvang het beste bij u en uw kind past. U kunt uw kind naar een crèche of een buitenschoolse opvang brengen, of u kunt een familielid of kennis op uw kind laten passen. Maar waarom zou u niet kiezen voor een gekwalificeerde gastouder in Borculo? Omdat de gastouder gegarandeerd de juiste kennis en vaardigheden bezit, kunt u van professionele kinderopvang in Borculo  in een gezellige omgeving verzekerd zijn.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Borculo

Een gastouder in Borculo die Snoesje met u in contact brengt, kunt u het beste beschrijven als liefdevolle volwassene die zich in kan leven in de wereld van het kind, afspraken nakomt en ervaring en kennis heeft over de opvoeding van kinderen. Respect voor het kind staat bij een gastouder in Borculo op de eerste plaats. Bovendien is respect voor uw wensen heel belangrijk: daarom spreekt u met de gastouder in Borculo goed af wat u van hem of haar verwacht. Structuur is voor kinderen heel belangrijk en zo hoeft uw kind zich, ook bij de gastouder, niet aan andere regels aan te passen.

Maar als u ons dan een gastouder laat zoeken, wilt u ook zeker weten dat de gastouder in Borculo op een goede manier met uw kind om kan gaan. Bij Snoesje moeten alle gastouders certificaten behaald hebben waarmee ze kunnen aantonen over adequate kennis te beschikken. Tevens stellen wij nog eigen eisen aan de gastouder in Borculo.

Daarnaast kiest u ook voor de kosten van gastouderopvang voor Snoesje. We hanteren concurrerende prijzen en u betaalt alleen voor de tijd die uw kind bij de gastouder in Borculo doorbrengt. U weet waar u aan toe bent omdat u de uren samen met de gastouder indeelt. Zo heeft u de kosten voor een groot deel in eigen hand. U kunt zelfs nog kinderopvangtoeslag aanvragen. Op deze manier kunt u met een gastouder in Borculo via Gastouderbureau Snoesje heel wat geld besparen!