Gastouder Borne

Kinderopvangg door middel van een gastouder in Borne stimuleert de ontwikkeling van uw kind. Hij of zij doet nieuwe ervaringen op in zowel een huiselijke als veilige omgeving. Onze gastouders hebben echt een passie voor de kinderopvang en dat ziet u ook terug in de zorg voor de kinderen. Er wordt veel liefde en aandacht aan de kinderen besteed. Zowel u als uw kind zullen een goede en persoonlijke band opbouwen met de gastouder.

Neem nu contact met ons op

Een professionele gastouder in Borne

Wij stellen hoge kwaliteitseisen, zodat u met een prettig gevoel uw kind kan achterlaten bij één van onze betrouwbare en professionele gastouders. Zo vinden we de juiste diploma’s, certificaten en werkervaring met betrekking tot gastouderopvang erg belangrijk. We zorgen ervoor dat onze gastouder in Borne goed begeleid wordt. Alleen als we onze gastouders goed kennen, kunnen we u aan de meest geschikte gastouder koppelen.

Ruime kennis en ervaring

We hebben voor u altijd ruim voldoende opvangplaatsen beschikbaar. We zijn geregistreerd bij de GGD en we kunnen daarom altijd kwaliteit waarborgen. Onze medewerkers zijn hoogopgeleide professionals in de kinderopvang. Bovendien hebben ze een pedagogische opleiding afgerond en veel ervaring in deze branche.

Onze voordelen

Dit zijn de voordelen van Gastouderbureau Snoesje op een rijtje:

  • Maak vrijblijvend kennis met meerdere gastouders
  • Kies zelf de meest geschikte gastouder
  • Persoonlijk en betrokken gastouderbureau
  • Scherpe tarieven
  • Vertrouwd en flexibel

Gastouder in Borne via ons gastouderbureau

Heeft u een baan met variërende werktijden? Dan is het zeer handig om voor een gastouder in Borne te kiezen. Opvang via ons gastouderbureau is op elk moment van de dag mogelijk. Uw kind hoeft zich wat betreft zijn of haar ritme niet aan te passen. Onze gastouders houden namelijk de gebruiken en normen van thuis aan. Dit zorgt voor rust en stabiliteit, wat voor kinderen natuurlijk erg belangrijk is. De kosten zijn erg laag en bovendien is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen. Neem contact met ons op als u eens wilt langskomen voor een vrijblijvend gesprek.