Gastouder Deventer

Bent u op zoek naar een gastouder in Deventer? Wij zijn een kleinschalig gastouderbureau dat kinderopvang biedt van een hoge kwaliteit. De gastouders waar wij mee samenwerken hebben we nauwkeurig geselecteerd. Bovendien wordt de kwaliteit van ons bureau jaarlijks getoetst door de GGD. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan kunt u de inspectierapporten downloaden op onze website.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Deventer

Ons doel is om voor uw kind een tweede huis te creëren waar hij of zij zich helemaal thuis voelt. U kunt als ouder met een gerust hart aan het werk wanneer u weet dat uw kind het naar zijn of haar zin heeft. Het is goed voor kinderen als ze ook een positieve ervaring opdoen buiten het gezin zelf. Dit komt namelijk de ontwikkeling van uw kind ten goede.

Onze kenmerken

Onze gastouderopvang staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Veilige kinderopvang
  • Persoonlijk en vertrouwd
  • Flexibel
  • Huiselijke omgeving
  • Kleinschalig

Wij bieden u een veilige vorm van kinderopvang waarbij persoonlijkheid en vertrouwdheid centraal staat. Hiernaast creëren we een hoge betrokkenheid tussen de gastouder en de ouders. Voor uw kind is het prettig om in een huiselijke omgeving te zijn waar de gastouder in Deventer uw kind op zijn of haar gemak kan stellen. Wanneer u als ouder te maken heeft met wisselende werktijden, is een gastouderbureau een ideale oplossing. De opvang kan hierop namelijk worden aangepast. Zelfs ’s nachts, ’s avonds en in het weekend is het mogelijk om gebruik te maken van de opvang.

Een gastouder in Deventer zoeken

Er zijn verschillende vormen van kinderopvang en u bepaalt voor uzelf welke vorm u het prettigst vindt voor u en uw kind. Wanneer u op zoek bent naar een gastouder in Deventer dan bent u bij Gastouderbureau Snoesje aan het juiste adres. Onze vaste bemiddelingsmedewerkers gaan graag samen met u op zoek naar een geschikte gastouder. Neem daarvoor contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.