Gastouder Doetinchem

Heeft u interesse in een flexibele kinderopvang? Ga dan voor een gastouder in Doetinchem. Er zijn geen vaste breng- en haaltijden, maar u kunt de tijden zelf regelen met de gastouder. Naast de flexibiliteit als grote voordeel, is het ook goed voor de ontwikkeling van uw kind en heeft uw kind te maken met één vertrouwd persoon.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Doetinchem

Een gastouder werkt altijd samen met één van onze bemiddelingsmedewerkers. Uw kind zal bij de gastouder thuis zijn, maar de ideeën van de bemiddelingsmedewerker zijn wel van belang. Hij of zij denkt namelijk mee over een goede aanpak en helpt mee om de opvang zo goed mogelijk te laten verlopen. Voordat de gastouderopvang begint, zult u samen met de gastouder en de bemiddelingsmedewerker een gesprek hebben om alle ideeën te bespreken. Elke gastouder kan haar eigen invulling geven aan alle ideeën. Dit kan afhankelijk zijn van de persoon zelf en de opvangsituatie. Als ouder kunt u natuurlijk altijd zelf uw eigen opvoedingswensen laten weten. Op deze manier komt alles samen en creëren we samen een goede opvoeding voor uw kind.

Afgestemd op uw persoonlijke situatie

Het grote voordeel van een gastouder in Doetinchem is dat de werktijden van een gastouder perfect kunnen worden afgestemd op uw eigen persoonlijke situatie. De opvang wordt dan ook bepaald afhankelijk van uw eigen wensen en die van de gastouder. Het rooster kan per week verschillen en dat wordt vaak als een groot voordeel gezien. Dit is dan ook een veel gehoorde reden dat ouders voor deze opvangvorm kiezen. Wanneer u veel reist voor uw werk of onregelmatige werktijden heeft dan is dit een ideale keuze.

Onze gastouders beschikken over een:

  • WA-verzekering kinderopvang
  • Ongevallenverzekering kinderopvang
  • Verklaring Omtrent Gedrag
  • Zijn goed telefonisch bereikbaar

Op zoek naar een gastouder in Doetinchem?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gastouder in Doetinchem? Wij vertellen u er graag meer over. Neem daarvoor gerust contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek.