Gastouder Enschede

U bent overdag aan het werk, maar u wilt uw kind niet zomaar ergens onderbrengen. Omdat goede zorg voor uw kinderen heel belangrijk is, brengt u uw kind ook liever niet naar een kinderopvang, waar vaak grote groepen kinderen tegelijk worden opgevangen. Een goede optie voor u is dan een gastouder in Enschede via Gastouderbureau Snoesje.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Enschede

We vinden het van het grootste belang dat uw kind zich thuis voelt bij een van onze gastouders. Hier kunnen we voor zorgen door:

  • Van onze gastouders te eisen dat ze over de juiste diploma’s beschikken (minimaal MBO- diploma Helpende Welzijn en een certificaat Kinder EHBO)
  • De gastouder op de hoogte te brengen van onze meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling en ons pedagogische beleidsplan
  • Elk jaar een functioneringsgesprek met de gastouder in Enschede te houden op de opvanglocatie
  • Elk jaar de plek van de opvang nauwkeurig te inspecteren op hygiene en veiligheid: niet alleen door ons als gastoudercentrale, maar ook steekproefsgewijs door de GGD

Omdat wij er alles aan doen om uw kind een vertrouwd gevoel te geven, kunt u er zeker van zijn dat u rustig voor een gastouder in Enschede bij Snoesje kunt kiezen. Onze gastouders zijn professioneel en goed opgeleid.

Maar opleiding zegt niet alles. Er moet ook een klik zijn tussen u en de gastouder in Enschede. Een van onze medewerkers komt bij u langs voor een intake-gesprek: u geeft in dit gesprek aan wat u van een gastouder verwacht en hoe de ideale gastouder in Enschede met uw kind omgaat. U kunt dan bij één of meerdere gastouders kennismaken om ervoor te zorgen dat u uw kind met een gerust hart bij de gastouder in Enschede kunt achterlaten.

Gastouderbureau Snoesje in Enschede is een perfecte manier om te zorgen dat uw kind goed opgevangen wordt. Wilt u eerst nog meer weten voor u zich aanmeldt, bijvoorbeeld over de opvanglocaties of de kosten van een gastouder? Neem dan even contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen over de voordelen van een gastouder in Enschede.