Vertrouwde gastouders in Enschede

Opzoek naar een gastouder in Enschede? Als je aan het werk bent, wil je je kinderen met een prettig gevoel bij iemand onderbrengen. Bij een kinderopvang worden kinderen vaak in grotere groepen ondergebracht. Dit kan voor zowel de ouders als voor de kinderen als onprettig worden ervaren. Daarom is het kiezen van een gastouder een goed alternatief. Kies een professionele en prettige gastouder bij Gastouderbureau Snoesje.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Enschede

We vinden het van het erg belangrijk dat je kind zich thuis voelt bij een van onze gastouders. Gastouderbureau Snoesje biedt de mogelijkheid je kind(eren) van een passende opvang te voorzien. Hier kunnen we voor zorgen door:

  • Elk jaar de plek van de opvang nauwkeurig te inspecteren op hygiëne en veiligheid: niet alleen door ons als gastoudercentrale, maar ook steekproefsgewijs door de GGD
  • Elk jaar een functioneringsgesprek met de gastouder te houden op de opvanglocatie
  • Onze gastouders te selecteren op basis van onder andere het beschikken over de juiste diploma’s (minimaal MBO- diploma Helpende Welzijn en een certificaat Kinder EHBO)
  • De gastouder op de hoogte te brengen van onze meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling en ons pedagogische beleidsplan

Omdat wij er alles aan doen om je kind(eren) een vertrouwd gevoel te geven, kun je er zeker van zijn dat je rustig voor een gastouder bij Snoesje kunt kiezen. Onze gastouders zijn professioneel en goed opgeleid.

Een klik met de gastouder

Dat de gastouders in Enschede over de passende opleidingen beschikken vinden we belangrijk. Maar daarbij vinden we het ook belangrijk dat er een klik tussen jou en de gastouder in Enschede is.

Onze werkwijze gaat als volgt: nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een intake gesprek met één van onze medewerkers in: je geeft in dit gesprek aan wat je van een gastouder verwacht en hoe de ideale gastouder in Enschede met jouw kind omgaat. Vervolgens gaan wij een passende gastouder(s) aan je voorleggen en krijg je de kans om met deze gastouders kennis te maken. Is er een match, dan kun je je kind met een gerust hart bij de gastouder in Enschede onderbrengen. Is er nog geen passende gastouder in Enschede gevonden, kijken we verder.

Kosten Gastouder Enschede

De kosten van een gastouder zijn niet geheel onbelangrijk. Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. De kosten die wij hanteren zien er als volgt uit:

Adviestarief Gastouder:           € 5,00 – € 5,25 per kind / per uur
Tarief Gastouderbureau:          € 1,00 per kind / per uur (*)
(*) Wij hanteren minimale- en maximale bureaukosten per maand

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al je vragen over de voordelen van een gastouder in Enschede.

Vind jouw gastouder in Enschede!

Gelijk op zoek naar ene gastouder in Enschede? Bekijk al onze gastouderbureau’s Enschede!