Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Gastouder Goor

Vindt u het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt wanneer hij of zij niet thuis is? En zoekt u een betaalbare kinderopvang waar uw kind zich echt thuis voelt? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak om meer te weten te komen over een gastouder in Goor.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Goor

Als gastouderbureau zijn wij verantwoordelijk voor de selectie van onze gastouders. Dit betekent dat wij alleen samenwerken met professionele gastouders die door een strenge selectie van de GGD en ons gastouderbureau zijn gekomen. Op deze manier kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen. Er zijn diverse eisen waaraan een gastouder dient te voldoen.

Onze gastouders voldoen aan de volgende eisen

  • Minimaal beschikken over een MBO diploma Helpende Zorg & Welzijn
  • Diploma Kinder EHBO volgens de richtlijnen van het Oranje of Rode Kruis
  • In het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag Kinderopvang
  • Kennis hebben van ons pedagogisch beleidsplan
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden besteden wij veel tijd aan de selectie en de begeleiding van onze gastouders. Wettelijk gezien moet de gastouder in Goor voldoen aan bepaalde eisen en daarnaast schenken wij nog aandacht aan een aantal zaken. Zo is het van belang dat het bij de gastouder thuis altijd rookvrij is en dat er rookmelders in de woning aanwezig zijn. Tevens vinden wij het belangrijk dat er zowel binnen als buiten voldoende ruimte is. Tot slot is het prettig voor de kinderen dat er genoeg spelmateriaal is dat goed aansluit bij de leeftijd van de kinderen.

Bepaal zelf wie er voor uw kind zorgt

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek horen we graag meer over uw wensen wat betreft de gastouder. Bij standaard kinderopvangcentra heeft u natuurlijk niets te zeggen over het personeel en de medewerkers die voor uw kind zorgen. Wanneer u kiest voor een gastouder in Goor is dit wel het geval. U kunt uw voorkeur aangeven voor een bepaalde wijk en of er huisdieren aanwezig zijn of juist niet. Als uw wensen en eisen in kaart zijn gebracht gaan wij op zoek naar een geschikte gastouder waar u vrijblijvend kennis mee kunt maken.

Op zoek naar een gastouder in Goor?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. We vertellen u graag alles over onze werkwijze. Neem daarom gerust eens contact met ons op.