Gastouder Groenlo

Wij bieden je de keuze uit verschillende deskundige gastouders. We screenen deze gastouders op diverse punten, zodat we je hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind zich 100% thuis voelt bij de gastouder in Groenlo. Kwaliteit staat altijd voorop en daarnaast houden we de kosten zo laag mogelijk.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Groenlo

Je bent altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreek je met een bemiddelingsmedewerker uit jouw regio jouw wensen en eisen. Wij vertellen je meer over onze werkwijze en je vertelt ons alles over jouw voorkeuren wat betreft een gastouder. Hierna gaan wij voor jou op zoek naar een aantal gastouders die aansluiten bij jouw wensen. Maak vervolgens kennis met meerdere gastouders waar je een goed gevoel bij hebt. Laat alle gesprekken even bezinken en kies uiteindelijk voor een gastouder in Groenlo. Tot slot worden de overeenkomsten opgesteld.

De basisbehoeften van een kind

Onze gastouder in Groenlo staat garant voor de volgende basisbehoeften van een kind:

  • Veiligheid
  • Lichamelijke verzorging
  • Liefde

De gastouder heeft de taak om te zorgen voor een fijne sfeer bij haar thuis. De kinderen waarvoor zij zorgt kunnen goed met elkaar opschieten als er een gevoel van samenzijn ontstaat. De gastouder is het voorbeeld voor de kinderen van dit prettige gedrag.

Vind een geschikte gastouder in Groenlo

Een gastouder is een goede keuze als je een baan hebt met gevarieerde tijden. Een gastouder kan namelijk op elk moment van de dag voor jouw kind zorgen. Zowel jij als jouw kind kan dan dus zijn of haar eigen ritme behouden. Doordat onze gastouders de normen en waarden van thuis aanhouden, wordt er een stabiliteit voor jouw kind gecreëerd. Dit is erg prettig voor jouw kind. Wil je vrijblijvend langskomen voor een gesprek? Neem dan contact met ons op.