Gastouder Hengelo

Ben je overdag aan het werk en heb je niet altijd tijd om voor jouw kinderen thuis te zijn, maar wil je wel zeker weten dat ze in goede handen zijn? Kies dan voor een gastouder in Hengelo van Gastouderbureau Snoesje. Wij zorgen ervoor dat jouw kind zich bij één van onze professioneel opgeleide gastouders goed thuis kan voelen.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Hengelo

Het grote voordeel van kinderopvang via een gastouder is de kleinschaligheid: een gastouder vangt maximaal vijf kinderen op. Hierdoor is er altijd voldoende aandacht voor jouw kind en kunnen jouw kind en de gastouder een goede band opbouwen. Op den duur wordt de gastouderopvang voor jouw kind niet meer dan vanzelfsprekend en voelt de gastouderopvang heel vertrouwd.

Maar voordat we deze ideale situatie kunnen realiseren, moet er zorgvuldig voorbereid worden. Gastouderbureau Snoesje neemt rustig de tijd om essentiële zaken wat betreft de opvang met je te bespreken: wat vind je belangrijk als je kiest voor een gastouder in Hengelo en wat kan Snoesje je daarin bieden? Vervolgens bedenken wij welke gastouder het beste bij jouw kind past, en kun je zelf naar aanleiding van gesprekken met één of meerdere gastouders bedenken bij wie je je het beste voelt. Je bepaalt helemaal zelf wie op jouw kind past!

Als je voor een gastouder hebt gekozen, verdwijnt Snoesje zeker niet uit beeld. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met jou en met de gastouder, en willen graag van je weten of de oppas door een gastouder bevalt.

Ook als jouw eigen gastouder ziek of met vakantie is, kan je gewoon naar het werk. Vanuit Snoesje wordt een vervangende gastouder in Hengelo voor je geregeld. De opvang via onze gastoudercentrale kan dus altijd doorgaan!

Wil je meer details weten over kinderopvang door een gastouder in Hengelo? Laat het ons weten! Ook wanneer je met spoed een gastouder in Hengelo nodig hebt, kan je ons altijd bereiken. Inschrijven bij ons gastouderbureau kan je via onze website doen. Meld je nu aan en kies voor zeer professionele kinderopvang op kleine schaal met Gastouderbureau Snoesje!