Gastouder Hengevelde

Je kunt goed bij ons gastouderbureau terecht als je op zoek bent naar een flexibele en kleinschalige opvang. Jouw kind krijgt veel persoonlijke aandacht en 24/7 is er opvang mogelijk. Bij wisselende werktijden is dit erg prettig voor jou. Zo kan je namelijk zelf beslissen wanneer jouw kind naar de gastouder in Hengevelde gaat.

Neem nu contact met ons op

Hoe gaan we te werk?

Voordat je een gastouder kiest gaan daar een aantal stappen aan vooraf. Ten eerste leggen we je onze werkwijze uit en vervolgens gaan we het over jouw wensen hebben. Een eerste afspraak met ons is altijd vrijblijvend. Het doel hiervan is om elkaar beter te leren kennen en om jouw wensen te inventariseren. We brengen in kaart wat je belangrijk vindt en wat jouw voorkeuren zijn ten opzichte van een gastouder in Hengevelde. Uiteindelijk maak je zelf de keuze wie er voor jouw kind gaat zorgen. Daarom is het ook zo belangrijk dat je aangeeft wat jouw wensen en eisen zijn. Deze wensen kunnen te maken hebben met het opleidingsniveau van de gastouder, maar ook de wijk waarin ze woont of het aantal gastkinderen waar de gastouder voor zorgt.

Het stappenplan

Over het algemeen is ons stappenplan als volgt:

  • Je maakt een vrijblijvende afspraak
  • We vertellen je alles over onze werkwijze
  • We inventariseren jouw wensen
  • We zoeken één of meerdere geschikte gastouders
  • Je gaat vrijblijvend op bezoek bij deze gastouders
  • Je kiest de gastouder in Hengevelde die het beste bij jou en je kind past

Het selecteren van de gastouders

Wij zijn verantwoordelijk voor de selectie van al onze gastouders. Daarom werken wij alleen samen met professionele en betrouwbare gastouders. We staan 100% achter onze gastouders en ze zijn dan ook door een strenge selectie gekomen van de GGD en ons gastouderbureau. Door de eisen die wij stellen kunnen we je een hoge kwaliteit garanderen. Zo beschikt de gastouder in Hengevelde over een MBO diploma Helpende Zorg & Welzijn en een Diploma Kinder EHBO. Daarnaast zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag Kinderopvang. Tot slot vinden wij een goede beheersing van de Nederlandse taal erg belangrijk.

Wij helpen u een geschikte gastouder in Hengevelde te vinden

Wij zijn een erkende opvang die je de keuze biedt uit allerlei verschillende gastouders. Ga voor een gastouder in Hengevelde waar je een goed gevoel bij hebt. Het is een betaalbare manier van kinderopvang, waarbij je zelf kiest wie er voor jouw kind gaat zorgen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.