Gastouder Hengevelde

U kunt goed bij ons gastouderbureau terecht als u op zoek bent naar een flexibele en kleinschalige opvang. Uw kind krijgt veel persoonlijke aandacht en 24/7 is er opvang mogelijk. Bij wisselende werktijden is dit erg prettig voor u. Zo kunt u namelijk zelf beslissen wanneer uw kind naar de gastouder in Hengevelde gaat.

Neem nu contact met ons op

Hoe gaan we te werk?

Voordat u een gastouder kiest gaan daar een aantal stappen aan vooraf. Ten eerste leggen we u onze werkwijze uit en vervolgens gaan we het hebben over uw wensen. Een eerste afspraak met ons is altijd vrijblijvend. Het doel hiervan is om elkaar beter te leren kennen en om uw wensen te inventariseren. We brengen in kaart wat u belangrijk vindt en wat uw voorkeuren zijn ten opzichte van een gastouder in Hengevelde. Uiteindelijk maakt u zelf de keuze wie er voor uw kind gaat zorgen. Daarom is het ook zo belangrijk dat u aangeeft wat uw wensen en eisen zijn. Deze wensen kunnen te maken hebben met het opleidingsniveau van de gastouder, maar ook de wijk waarin ze woont of het aantal gastkinderen waar de gastouder voor zorgt.

Het stappenplan

Over het algemeen is ons stappenplan als volgt:

  • U maakt een vrijblijvende afspraak
  • We vertellen u alles over onze werkwijze
  • We inventariseren uw wensen
  • We zoeken één of meerdere geschikte gastouders
  • U gaat vrijblijvend op bezoek bij deze gastouders
  • U kiest de gastouder die het beste bij u en uw kind past

Het selecteren van de gastouders

Wij zijn verantwoordelijk voor de selectie van al onze gastouders. Daarom werken wij alleen samen met professionele en betrouwbare gastouders. We staan 100% achter onze gastouders en ze zijn dan ook door een strenge selectie gekomen van de GGD en ons gastouderbureau. Door de eisen die wij stellen kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen. Zo beschikken al onze gastouders over een MBO diploma Helpende Zorg & Welzijn en een Diploma Kinder EHBO. Daarnaast zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag Kinderopvang. Tot slot vinden wij een goede beheersing van de Nederlandse taal erg belangrijk.

Wij helpen u een geschikte gastouder in Hengevelde te vinden

Wij zijn een erkende opvang die u de keuze biedt uit allerlei verschillende gastouders. Ga voor een gastouder in Hengevelde waar u een goed gevoel bij heeft. Het is een betaalbare manier van kinderopvang, waarbij u zelf kiest wie er voor uw kind gaat zorgen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.