Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Gastouder Het Kleine Schaapje

Hallo Ouders! Ik ben Ezelle (1980), getrouwd, en samen hebben we twee kinderen. Een dochter (2007) en een zoontje (2009). Wij wonen in het buiten gebied van Overdinkel.

Het Kleine Schaapje Cover

Ik ben ruim twaalf jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Omdat er in de kinderopvang geen werk is en mijn hart toch bij de kinderen ligt, heb ik besloten als gastouder verder te gaan. Kleinschalig en echt met de kinderen bezig zijn vind ik leuk. Ik weet dat het kiezen van een kinderopvang voor uw kind één van de belangrijkste beslissingen van een ouder is. Bij Het Kleine Schaapje weet je zeker dat je aan het juiste adres bent. Bij mij bent u zeker van professionele opvang in een huiselijke sfeer. Uw kind kan heerlijk binnen en buiten spelen.

Het Kleine Schaapje

Het Kleine Schaapje Buiten

In het huis maken we het ook gezellig met koekjes bakken, spelletjes spelen en samen knutselen. Wij hebben 'mini'' -schaapjes, vogels, een hond, een konijn, een moestuin en heel veel ruimte buiten.

Het Kleine Schaapje Schaapjes

Graag werk ik met thema's, om kinderen bewust te maken van wat er om hun heen gebeurd en waarom. Denkend aan de natuur (de seizoenen), feestdagen, etc.

Het Kleine Schaapje Gastouder

Wilt je meer informatie ontvangen of een keer geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen? neem dan gerust even contact op met Gastouderbureau Snoesje. Je kunt je ook direct online inschrijven via deze website.

Vriendelijke Groetjes,

Ezelle

Gastouder Het Kleine Schaapje

Het Kleine Schaapje Quote