Gastouder Losser

Als u een gastouder in Losser zoekt, wilt u zeker weten dat hij of zij op de juiste manier met uw kind om kan gaan. De gastouder moet betrouwbaar zijn en het liefst ervaring hebben met kinderopvang. Gastouderbureau Snoesje biedt precies wat u zoekt! Elke gastouder in Losser moet bij ons beschikken over minimaal een MBO-diploma “helpende-welzijn” en moet een certificaat Kinder EHBO hebben. Daarnaast controleren wij en de GGD (steekproefsgewijs) de opvanglocatie van de gastouder in Losser.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Losser

De veiligheid van uw kind en de professionaliteit van de gastouder houden wij nauwlettend in de gaten. We evalueren de gastouderopvang met u en de gastouder, en houden jaarlijks met onze gastouders een functioneringsgesprek. Elke nieuwe gastouder die in Losser aan de slag wil, begeleiden wij bij het halen van de juiste diploma’s. Zo houden we de vinger aan de pols en blijven we betrokken.

Gastouderbureau Snoesje is een geregistreerd gastouderbureau. Dit betekent dat we  aan de eisen van de Wet Kinderopvang voldoen. U kunt de rapporten van ons gastouderbureau op onze website vinden. Ons pedagogisch beleidsplan vermeldt hoe we onze kwaliteit kunnen behouden. Dit doen we onder meer door duidelijke eisen te stellen aan de gastouder in Losser: niet alleen de diploma’s zijn van belang, ook de manier waarop de gastouder met uw kind omgaat is belangrijk. De gastouder in Losser moet bovendien op een goede manier met uw wensen om kunnen gaan en verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Gastouderbureau Snoesje is dus een zeer professionele gastoudercentrale, waarbij de relatie tussen de gastouder en de ouders (en natuurlijk het kind!) voorop staat. Als u kiest voor een gastouder in Losser via Snoesje kunt u er dus vanuit gaan dat er kwaliteit geleverd wordt: de gastouder in Losser weet dankzij onze hoge eisen precies hoe hij of zij te werk moet gaan.

De kosten van gastouderopvang zijn bij Snoesje geen reden om niet voor een gastouder in Losser te kiezen. We hanteren zeer schappelijke tarieven, terwijl we de kwaliteit hoog houden. Schrijf u voor een professionele gastouder in Losser nu via onze website in, of neem contact met ons op als u nog vragen heeft!