Gastouder Neede

Is uw kind een echte voetballer? Of houdt uw kind meer van rustig lezen in een hoekje? Kijkt het liever tv of zit het graag achter de computer? Wat uw kind ook leuk vindt, het is belangrijk dat de hobby’s en karaktereigenschappen van uw kind gerespecteerd worden. Ook wanneer u kiest voor een gastouder in Neede.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Neede

De zoektocht naar een gastouder in Neede beginnen we bij Gastouderbureau Snoesje pas als u ons verteld heeft welke eisen u aan een gastouder stelt. Wij koppelen niet zomaar een gastouder aan de vraagouder, maar gaan heel specifiek op zoek. Het doel van gastouderopvang is bij ons dat uw kind leuke middagen beleeft als het bij de gastouder in Neede is. Alleen als het kind zich gerespecteerd en gewenst voelt, kan het de gastouder leren vertrouwen.

In ons bestand hebben wij heel veel enthousiaste gastouders. Al onze gastouders hebben hart voor kinderen en hebben ervaring met de zorg voor kinderen. Maar dit is niet het enige dat ze gemeen hebben: elke gastouder in Neede die wij aan u koppelen is goed opgeleid en weet in elke situatie goed met uw kind om te gaan. De speciale opleidingen en cursussen die alle gastouders hebben afgerond, ondersteunen hen goed bij de gastouderopvang. Tevens organiseren wij als gastouderbureau in Neede regelmatig avonden voor bijscholing van de gastouder in Neede.

Vindt u het leuk om met kinderen om te gaan en wilt u graag mensen helpen door gastouder te worden? Dan kunt u zich ook bij onze gastoudercentrale in Neede inschrijven. Wij vragen wel het één en ander van gastouders, maar helpen u hier graag bij!

  • Elke gastouder in Neede moet een cursus Kinder EHBO gedaan hebben;
  • Daarnaast is minimiaal een opleiding MBO “helpende welzijn” verplicht
  • Als u een thuisopvang wilt starten, controleren wij deze ook op hygiëne en veiligheid

Of u nu vraagouder bent of gastouder in Neede wilt worden: in beide gevallen kunt u voor meer informatie bellen of mailen. U kunt zich ook meteen inschrijven via onze website. We zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren!