Gastouder Neede

Is jouw kind een echte voetballer? Of houdt je kind meer van rustig lezen in een hoekje? Kijkt het liever tv of zit het graag achter de computer? Wat jouw kind ook leuk vindt, het is belangrijk dat de hobby’s en karaktereigenschappen van jouw kind gerespecteerd worden. Ook wanneer je kiest voor een gastouder in Neede.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Neede

De zoektocht naar een gastouder beginnen we bij Gastouderbureau Snoesje pas als je ons verteld hebt welke eisen je aan een gastouder stelt. Wij koppelen niet zomaar een gastouder aan de vraagouder, maar gaan heel specifiek op zoek. Het doel van gastouderopvang is bij ons dat jouw kind leuke middagen beleeft als het bij de gastouder in Neede is. Alleen als het kind zich gerespecteerd en gewenst voelt, kan het de gastouder leren vertrouwen.

In ons bestand hebben wij heel veel enthousiaste gastouders. Al onze gastouders hebben hart voor kinderen en hebben ervaring met de zorg voor kinderen. Maar dit is niet het enige dat ze gemeen hebben: elke gastouder die wij aan jou koppelen is goed opgeleid en weet in elke situatie goed met jouw kind om te gaan. De speciale opleidingen en cursussen die alle gastouders hebben afgerond, ondersteunen hen goed bij de gastouderopvang. Tevens organiseren wij als gastouderbureau in Neede regelmatig avonden voor bijscholing van de gastouder in Neede.

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan en wil je graag mensen helpen door gastouder te worden? Dan kun je jezelf ook bij onze gastoudercentrale in Neede inschrijven. Wij vragen wel het één en ander van gastouders, maar helpen je hier graag bij!

  • Elke gastouder in Neede moet een cursus Kinder EHBO gedaan hebben;
  • Daarnaast is minimiaal een opleiding MBO “helpende welzijn” verplicht
  • Als je een thuisopvang wilt starten, controleren wij deze ook op hygiëne en veiligheid

Of je nu vraagouder bent of gastouder in Neede wilt worden: in beide gevallen kun je voor meer informatie bellen of mailen. Je kunt je ook meteen inschrijven via onze website. We zullen je dan zo spoedig mogelijk contacteren!