Gastouder Oldenzaal

Een gastouder in Oldenzaal is bij Gastouderbureau Snoesje niet enkel iemand die goed met kinderen overweg kan. Wij stellen ook hoge kwaliteitseisen. We vinden de volgende punten ook belangrijk: juiste diploma’s, certificaten en werkervaring met betrekking tot gastouderopvang. Werkt de gastouder eenmaal bij ons in Oldenzaal, dan zorgen we ervoor dat hij of zij goed begeleid wordt. We kunnen je namelijk alleen aan de meest geschikte gastouder koppelen, als we onze gastouders door en door kennen.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Oldenzaal

Deze begeleiding van gastouders realiseren wij onder meer door jaarlijkse functioneringsgesprekken en huisbezoeken. Door het bezoeken van de opvanglocatie kunnen we tevens de hygiëne en veiligheid van de opvangplek goed in de gaten houden. Hoewel wij je altijd professionaliteit van de gastouder in Oldenzaal kunnen garanderen, moet je ook een klik voelen. Het is immers van groot belang dat je je goed voelt bij degene die op jouw kindje zal passen!

Als gastouderbureau doen wij ons best, maar we zijn niets zonder de vraagouders. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in jouw mening over de gekozen gastouder. Gastouderbureau Snoesje heeft daarom een speciale oudercommissie in het leven geroepen. Eens in de zoveel tijd (minstens vier keer per jaar) wordt er een vergadering gehouden om de kwaliteit van onze gastouderopvang te waarborgen en waar nodig te verbeteren. Je kan natuurlijk ook deelnemen! Alleen door de visie van vraagouders, gastouders en medewerkers van Snoesje te combineren kunnen we ervoor zorgen dat we ons continu blijven ontwikkelen.

Waarom kies je voor een gastouder bij Snoesje?

  • wij hebben altijd ruim voldoende opvangplaatsen beschikbaar zodat je je kind met een goed gevoel bij de gastouder in Oldenzaal van jouw keuze kunt achterlaten
  • Snoesje is geregistreerd bij de GGD en kan daarom altijd kwaliteit waarborgen
  • Ons gastouderbureau wordt gerund door hoogopgeleide experts in kinderopvang, die een pedagogische opleiding hebben gedaan en veel ervaring hebben

Bovendien kan je bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een intake-gesprek met één van onze medewerkers die graag jouw vragen beantwoorden over het kiezen van een gastouder. Denk je dat opvang bij een gastouder in Oldenzaal de uitkomst kan bieden, dan is het mogelijk je online in te schrijven. Vervolgens kun je met meerdere gastouders een vrijblijvend gesprek aanvragen tot je zeker weet dat het klikt. Schrijf je nu in of neem contact met ons gastouderbureau in Oldenzaal op als je gerichte vragen hebt of gewoon meer informatie over een gastouder in Oldenzaal wilt.