Gastouder Oldenzaal

Een gastouder in Oldenzaal is bij Gastouderbureau Snoesje niet zomaar iemand die goed met kinderen overweg kan. Wij stellen hoge kwaliteitseisen: de juiste diploma’s, certificaten en werkervaring met betrekking tot gastouderopvang vinden we heel belangrijk. Werkt de gastouder eenmaal in Oldenzaal bij ons, dan zorgen we ervoor dat hij of zij goed begeleid wordt. Want we kunnen u alleen aan de meest geschikte gastouder koppelen, als we onze gastouders door en door kennen.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Oldenzaal

Deze begeleiding van gastouders realiseren wij onder meer door jaarlijkse functioneringsgesprekken en huisbezoeken. Door het bezoeken van de opvanglocatie kunnen we tevens de hygiëne en veiligheid van de opvangplek goed in de gaten houden. Hoewel wij u altijd professionaliteit van de gastouder in Oldenzaal kunnen garanderen, moet u ook een klik voelen. Het is immers van groot belang dat u zich goed voelt bij degene die op uw kindje gaat passen!

Als gastouderbureau doen wij nog zo ons best, maar we zijn niets zonder de vraagouders. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in uw mening over de gastouder in Oldenzaal. Gastouderbureau Snoesje heeft daarom een speciale oudercommissie in het leven geroepen, die eens in de zoveel tijd (minstens vier keer per jaar) vergadert om de kwaliteit van onze gastouderopvang nog verder te verbeteren.  U kunt natuurlijk ook deelnemen! Alleen door de visie van vraagouders, gastouders en medewerkers van Snoesje te combineren kunnen we ervoor zorgen dat we ons continu blijven ontwikkelen.

Waarom kiest u voor een gastouder in Oldenzaal bij Snoesje?

  • Snoesje heeft altijd ruim voldoende opvangplaatsen beschikbaar zodat u uw kind met een goed gevoel bij de gastouder in Oldenzaal van uw keuze kunt achterlaten
  • Snoesje is geregistreerd bij de GGD en kan daarom altijd kwaliteit waarborgen
  • Snoesje wordt gerund door hoogopgeleide experts in kinderopvang, die een pedagogische opleiding hebben gedaan en veel ervaring hebben

Bovendien kunt u bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een intake-gesprek met één van onze medewerkers die graag uw vragen beantwoorden over oppas door een gastouder. Denkt u dat opvang door een gastouder in Oldenzaal uitkomst kan bieden, dan kunt u zich online inschrijven en met meerdere gastouders een vrijblijvend gesprek aanvragen tot u zeker weet dat het klikt. Schrijf u nu in of neem contact met ons gastouderbureau in Oldenzaal op als u gerichte vragen heeft, of gewoon naar meer informatie over een gastouder in Oldenzaal op zoek bent.