Gastouder Wierden

Ouders zien steeds meer de voordelen van gastouderopvang ten opzichte van een grote kinderopvangorganisatie. Wij vinden het belangrijk dat de ouders zich kunnen concentreren op hun eigen werk, terwijl ze zich geen zorgen hoeven te maken om hun kind. Op deze manier bent u lekker aan het werk en zal uw kind zich goed ontplooien en ontwikkelen.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Wierden

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat gastouderopvang goed is voor uw kind om de volgende redenen:

  • Meer individuele aandacht voor de kinderen
  • Altijd dezelfde gastouder in plaats van verschillende medewerkers
  • Minder lawaai

Een interessante reden om te kiezen voor een gastouder in Wierden is dat u zelf de persoon kiest die voor uw kind gaat zorgen. Tevens bepaalt u zelf hoeveel uur opvang u per dag wilt reserveren bij de betreffende gastouder. In vergelijking met een groot kinderopvangcentrum krijgt uw kind veel meer aandacht. Dit resulteert in een hogere persoonlijke betrokkenheid. Uw kind ziet geen verschillende gezichten, maar zal steeds hetzelfde gezicht van de vaste en vertrouwde gastouder herkennen. Tot slot is er thuis bij een gastouder veel minder lawaai.

Gastouder bij u aan huis

Naast dat uw kind naar de gastouder gaat, is het ook mogelijk dat zij bij u aan huis komt. Vooral als u meer dan 1 kind heeft kan dit een erg goede oplossing zijn. Het leidt tot veel rust en regelmaat voor zowel de ouder als voor de kinderen. Heeft u interesse in een gastouder aan huis? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een geschikte gastouder vinden

Bent u op zoek naar een geschikte gastouder in Wierden? Wij helpen u graag bij de bemiddeling. Uw kind zal in een geborgen omgeving zijn en doet direct een positieve ervaring op buiten uw eigen gezin. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons om te kijken wat wij voor u kunnen doen.