Gastouder Wierden

Ouders zien steeds meer de voordelen van gastouderopvang ten opzichte van een grote kinderopvangorganisatie. Wij vinden het belangrijk dat de ouders zich kunnen concentreren op hun eigen werk, terwijl ze zich geen zorgen hoeven te maken om hun kind. Op deze manier ben je lekker aan het werk en zal jouw kind zich goed ontplooien en ontwikkelen.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Wierden

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat gastouderopvang goed is voor jouw kind om de volgende redenen:

  • Meer individuele aandacht voor de kinderen
  • Altijd dezelfde gastouder in plaats van verschillende medewerkers
  • Minder lawaai

Een interessante reden om te kiezen voor een gastouder in Wierden is dat je zelf de persoon kiest die voor jouw kind gaat zorgen. Tevens bepaal je zelf hoeveel uur opvang je per dag wilt reserveren bij de betreffende gastouder. In vergelijking met een groot kinderopvangcentrum krijgt jouw kind veel meer aandacht. Dit resulteert in een hogere persoonlijke betrokkenheid. Jouw kind ziet geen verschillende gezichten, maar zal steeds hetzelfde gezicht van de vaste en vertrouwde gastouder herkennen. Tot slot is er thuis bij een gastouder veel minder lawaai.

Gastouder bij jou aan huis

Naast dat jouw kind naar de gastouder gaat, is het ook mogelijk dat zij bij jou aan huis komt. Vooral als je meer dan 1 kind hebt kan dit een erg goede oplossing zijn. Het leidt tot veel rust en regelmaat voor zowel de ouder als voor de kinderen. Heb je interesse in een gastouder aan huis? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een geschikte gastouder vinden

Ben je op zoek naar een geschikte gastouder in Wierden? Wij helpen je graag bij de bemiddeling. Jouw kind zal in een geborgen omgeving zijn en doet direct een positieve ervaring op buiten jouw eigen gezin. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons om te kijken wat wij voor je kunnen doen.