Gastouder Winterswijk

Wanneer u kiest voor een gastouder in Winterswijk worden de belangrijke afspraken vastgelegd in de overeenkomsten en contracten. Andere onderwerpen die over dagelijkse zaken gaan kunnen altijd mondeling worden besproken. Mocht u het prettig vinden dat deze ook worden vastgelegd dan is dat uiteraard mogelijk.

Neem nu contact met ons op

Gastouder Winterswijk

Wij onderscheiden ons in de volgende punten ten opzichte van grote kindercentra:

  • Flexibiliteit
  • Kleinschaligheid
  • Pedagogische afstemming
  • Specialisme

Onze gastouders

Voordat een gastouder in Winterswijk echt aan de slag gaat, heeft zij al nagedacht wat zij zelf een goede opvang vindt en wat haar normen en waarden zijn. Wanneer zij zich inschrijft worden haar ideeën besproken met de bemiddelingsmedewerker. Wij gaan dan kijken of ze goed bij ons gastouderbureau past. Haar ideeën dienen namelijk overeen te komen met ons pedagogisch beleidsplan. Vindt het bureau dezelfde pedagogische zaken belangrijk als de gastouder? Dan passen ze goed bij elkaar en kunnen we gaan samenwerken.

Het contact tussen de gastouder, de ouders en de bemiddelingsmedewerker

Om de driehoek vervolgens compleet te maken, komt de ouder aan bod. De ouder dient tevens op de hoogte te zijn van onze pedagogische uitgangspunten. Wij hebben een bepaald beeld bij een goede ontwikkeling van het kind en de ouders moeten het hier uiteraard mee eens zijn. Passen uw ideeën over opvoeding bij die van ons en van de gastouder? Dan kunt u gerust een gastouder van ons in Winterswijk voor uw kind laten zorgen. Wanneer de opvang eenmaal is begonnen zullen er regelmatig gesprekken zijn over de ontwikkeling van uw kind. Deze gesprekken kunt u zowel met de gastouder als met de bemiddelingsmedewerker hebben of met zijn drieën.

Meer weten over een gastouder in Winterswijk?

Wij zorgen voor een hoog niveau van gastouderopvang, waarbij de kleinschaligheid en flexibiliteit centraal staat. We vertellen u graag meer over onze werkwijze in een vrijblijvend gesprek.