Gastouderbureau Almelo

Als gastouderbureau in Almelo bemiddelen wij tussen ouders en gastouders. Wil je jouw kind een aantal dagen per week onderbrengen bij een gastouder? Wij hebben meerdere plekken beschikbaar bij ervaren en betrouwbare gastouders. Door deze keuze kan je zelf kiezen welke gastouder jij het beste bij jou en jouw kind vindt passen.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Almelo

Je bent bij ons gastouderbureau in Almelo aan het juiste adres om een goede gastouder te vinden. Maar waar begin je precies? Ten eerste kan je contact met ons opnemen en sturen wij je een brochure op. Ben je al zeker van jouw keuze voor een gastouder? Dan ben je altijd welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. We hebben het over jouw wensen en eisen en vertellen je dan meer over onze werkwijze. Uiteraard bepaal je zelf wie de gastouder van jouw kind wordt. Dit doe je op basis van kennismakingsgesprekken met verschillende gastouders. Heb je de voor jou meest geschikte gastouder gevonden? Dan maken we de overeenkomsten op en is het officieel.

De voordelen

Wanneer je kiest voor een gastouder dan ervaar je de volgende voordelen:

  • Een vast en vertrouwd persoon
  • Flexibele opvang: 24/7
  • Kwalitatieve opvang tegen scherpe tarieven
  • Rustige en kleinschalige omgeving
  • Persoonlijke aandacht voor uw kind

Voor een kind is het erg prettig om een vast en vertrouwd persoon te hebben. Bij een kinderopvang zal jouw kind verschillende gezichten zien, waardoor hij of zij zich minder snel thuis voelt. Met een vaste gastouder die jouw kind een aantal dagen in de week ziet, voelt jouw kind zich sneller op zijn of haar gemak. Een voordeel voor jou is dat deze opvang zeer flexibel is. Je kan jouw kind 24/7 onderbrengen bij de gastouder. We hanteren scherpe tarieven, waarbij de kwaliteit wel gewaarborgd wordt.

Kom langs bij ons gastouderbureau in Almelo

Heb je interesse in ons gastouderbureau in Almelo? Neem dan contact met ons op en kom gerust langs voor een intakegesprek.