Gastouderbureau Almelo

Als gastouderbureau in Almelo bemiddelen wij tussen ouders en gastouders. Wilt u uw kind een aantal dagen per week onderbrengen bij een gastouder? Wij hebben meerdere plekken beschikbaar bij ervaren en betrouwbare gastouders. Door deze keuze kunt u zelf kiezen welke gastouder u het beste bij u en uw kind vindt passen.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Almelo

U bent bij ons gastouderbureau in Almelo aan het juiste adres om een goede gastouder te vinden. Maar waar begint u precies? Ten eerste kunt u contact met ons opnemen en sturen wij u een brochure op. Bent u al zeker van uw keuze voor een gastouder? Dan bent u altijd welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. We hebben het over uw wensen en eisen en vertellen u dan meer over onze werkwijze. Uiteraard bepaalt u zelf wie de gastouder van uw kind wordt. Dit doet u op basis van kennismakingsgesprekken met verschillende gastouders. Heeft u de voor u meest geschikte gastouder gevonden? Dan maken we de overeenkomsten op en is het officieel.

De voordelen

Wanneer u kiest voor een gastouder dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Een vast en vertrouwd persoon
  • Flexibele opvang: 24/7
  • Kwalitatieve opvang tegen scherpe tarieven
  • Rustige en kleinschalige omgeving
  • Persoonlijke aandacht voor uw kind

Voor een kind is het erg prettig om een vast en vertrouwd persoon te hebben. Bij een kinderopvang zal uw kind verschillende gezichten zien, waardoor hij of zij zich minder snel thuis voelt. Met een vaste gastouder die uw kind een aantal dagen in de week ziet, voelt uw kind zich sneller op zijn of haar gemak. Een voordeel voor u is dat deze opvang zeer flexibel is. U kunt uw kind 24/7 onderbrengen bij de gastouder. We hanteren scherpe tarieven, waarbij de kwaliteit wel gewaarborgd wordt.

Kom langs bij ons gastouderbureau in Almelo

Heeft u interesse in ons gastouderbureau in Almelo? Neem dan contact met ons op en kom gerust langs voor een intakegesprek.