Gastouderbureau Borne

Tegenwoordig kiezen werkende mensen niet meer vaak voor een grootschalige kinderopvang. Ons gastouderbureau in Borne staat dan ook bekend om de kleinschaligheid. Jouw kind wordt opgevoed door een gastouder die je zelf hebt uitgekozen. De persoonlijke betrokkenheid wordt vaak als een groot voordeel gezien.

Neem nu contact met ons op

Keuze uit diverse gastouders

Wij bieden je een ruime keuze uit gediplomeerde gastouders. Ons gastouderbureau in Borne denkt met je mee en volgt jouw ideeën. Het is bij ons vanzelfsprekend dat we voor jou zorgvuldig op zoek gaan naar een goede gastouder. Wanneer wij een geschikte gastouder gevonden denken te hebben, kan je een gesprek aangaan om te bepalen of hij of zij bij jouw manier van opvoeden past. Het is bij ons mogelijk om zonder verplichtingen met verschillende gastouders kennis te maken.

Persoonlijk contact

Het is belangrijk dat jouw kind bij een gastouder in goede handen is. Ook de GGD gaat steekproefsgewijs langs bij de gastouder. Bovendien onderhouden wij persoonlijk contact met zowel jou als de gastouder. Openheid van zaken vinden wij essentieel en prettig contact is ook van groot belang voor een goede kinderopvang. Daarom houden wij regelmatig evaluaties met jou en de gastouder over hoe de samenwerking verloopt. Dit zijn de kenmerken van onze gastouders op een rijtje:

  • De juiste diploma’s
  • Elk jaar een functioneringsgesprek
  • Veilige, betrouwbare en hygiënische opvangplek
  • Voldoen aan jouw wensen

De voordelen van ons gastouderbureau in Borne

Het brengt verschillende voordelen met zich mee als je je kind wilt onderbrengen bij ons gastouderbureau in Borne. Eén belangrijk en groot voordeel is dat je helemaal zelf de meest geschikte gastouder voor jouw kind kiest. Wanneer je aan het werk bent zal jouw kind de dagen doorbrengen met iemand die je zelf ook kent en waar je een goed gevoel bij heeft. Een ander voordeel is dat onze gastouders zeer flexibel zijn: ze staan voor je klaar en zijn altijd beschikbaar. Tot slot worden de gunstige tarieven als een pluspunt gezien. Met onze vorm van kinderopvang bespaar je zo honderden euro’s. In een gesprek vertellen we je graag meer over onze visie. Ook kan e altijd contact opnemen voor overige vragen.