Gastouderbureau Deventer

Wanneer u een baan met wisselende werktijden heeft dan is het een verstandig idee om te kiezen voor ons gastouderbureau in Deventer. Werkt u in de zorg of heeft u ploegendiensten? Onze gastouders kunnen ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend voor uw kind zorgen. In tegenstelling tot een standaard kinderopvang staat een gastouder 24/7 voor u en uw kind klaar.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Deventer

Een gastouder biedt u diverse voordelen ten opzichte van een grootschalige kinderopvang:

  • Uw kind krijgt veel aandacht
  • Het is goed voor de ontwikkeling van uw kind
  • Flexibele tijden
  • Uw kind voelt zich net zo thuis als in het eigen huis
  • Betaalbaar

Eén van de belangrijkste redenen waarom ouders steeds vaker kiezen voor een gastouder is dat uw kind veel aandacht krijgt. De gastouder is echt persoonlijk betrokken bij uw kind en doet er alles aan om uw kind het gevoel te geven dat hij of zij thuis is. Door het creëren van dit thuisgevoel stimuleert dit bovendien de ontwikkeling van uw kind. Tot slot is ons gastouderbureau in Deventer een betaalbare keuze. Een grote kinderopvang is vaak al prijzig genoeg en daarom bieden we u graag aantrekkelijke tarieven.

Heeft u wisselende werktijden? Kies voor een gastouder met flexibele tijden.

De flexibiliteit van een gastouder wordt vaak als een groot voordeel gezien door alle ouders. Het is heel gemakkelijk te combineren met allerlei verschillende banen. Daarnaast kiest u zelf de persoon die voor uw kind gaat zorgen. Door het kleinschalige karakter van gastouderopvang zal uw kind zich helemaal thuis voelen bij de gastouder.

Een gastouderbureau in Deventer vinden

Zoekt u een gastouderbureau in Deventer? Gastouderbureau Snoesje bevindt zich in Oost-Nederland en biedt u de keuze uit diverse gastouders in Deventer. Maak gerust een afspraak door contact met ons op te nemen en kom er door meerdere gesprekken achter welke gastouder het beste bij u past.