Gastouderbureau Doetinchem

Heeft u interesse in gastouderopvang? Samen met de gastouder kunt u overleggen hoe de opvang er precies uit komt te zien. We bespreken uw wensen en op basis daarvan ontstaat er een mooie samenwerking. Ons gastouderbureau in Doetinchem helpt u graag verder op weg.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Doetinchem

De kracht van Gastouderbureau Snoesje zit hem in de volgende zaken:

  • Veel mogelijkheden voor het maken van persoonlijke afspraken over opvoeding
  • Veel contact tussen de gastouder en de ouders
  • Sterkte betrokkenheid van de ouders bij de opvangsituatie

Gastouderopvang bij u thuis of bij de gastouder

Gastouderopvang kan zowel plaatsvinden bij u thuis als bij de gastouder. Het heeft beiden voordelen, dus u kunt zelf bepalen wat u het prettigst vindt. Bent u als ouder vaak van huis? Dan is het wellicht fijn voor uw kind om toch thuis in de vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Een groot voordeel hiervan is dat uw kind leeft in een bekende woonsituatie. Een reden om te kiezen voor gastouderopvang is juist het huis van de gastouder. Deze heeft bijvoorbeeld een grote tuin waar uw kind kan spelen. Voor uzelf kunt u beslissen wat uw voorkeur heeft.

Het maken van afspraken

Heeft uw baby extra zorg nodig of heeft uw oudere kind gedrags- of ontwikkelingsproblemen? Dan is de keuze voor een gastouder erg verstandig. In dit geval kunt u namelijk heel gemakkelijk afspraken maken met de gastouder. Samen kijken we naar de mogelijkheden van het kind en aan de hand daarvan maken we gedragsafspraken. Ook is een gastouderbureau in Doetinchem een goede keuze wanneer uw kind een lichamelijke beperking heeft. Een gastouder sluit goed aan op de behoeften van uw kind en is dus echt een specifieke opvang die helemaal gericht is op uw kind.

Een gastouderbureau in Doetinchem vinden

Als gastouderbureau in Doetinchem bemiddelen wij tussen ouders en gastouders. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.