Gastouderbureau Eibergen

Een kind dat naar de kinderopvang gaat, krijgt veel nieuwe indrukken te verwerken. Het moet tussen veel andere kinderen een plaats in de groep verwerven en de grootschalige opvang kan bij sommige kinderen voor onrust zorgen. Denkt u dat uw kind beter op een kleinere schaal opgevangen kan worden, zodat het meer aandacht krijgt? Kies dan voor het gastouderbureau in Eibergen:Gastouderbureau Snoesje.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Eibergen

Geschoolde gastouders hebben in Eibergen een thuisopvang gestart, waar ze hooguit vijf kinderen opvangen. Voor uw kind biedt opvang via een gastouderbureau in Eibergen dus veel meer overzicht en structuur. Tevens weet u bij ons zeker dat uw kind en de gastouder in Eibergen goed bij elkaar passen omdat u zelf, na een kennismakingsgesprek met de gastouder, de beslissing neemt wie op uw kind gaat passen.

Bij ons gastouderbureau in Eibergen zoeken we actief naar een passende gastouder, naar aanleiding van het aantal opvanguren dat u nodig heeft en de verwachtingen die u van een gastouder heeft. Dankzij de ervaring die we hebben als gastouderbureau in Eibergen kunnen we ons na een intake-gesprek met u precies voorstellen welk van onze gastouders goed bij uw wensen zal aansluiten.

Kinderopvang via een gastouderbureau in Eibergen heeft enkele voordelen:

  • Flexibele opvangtijden: met de gastouder kunt u zelf de opvanguren afspreken
  • Lage kosten: gastouderopvang scheelt u een hoop geld
  • Inspraak: u kunt de medewerkers van een kinderopvang niet zelf kiezen. Bij gastouderopvang kunt u wel bepalen bij wie u uw kindje achterlaat
  • Goed contact: zowel met de gastouder als met ons gastouderbureau in Eibergen heeft u individueel contact. Zou u graag dingen anders zien? Dan kunt u dat gemakkelijk bespreken met de gastouder of met de medewerkers van onze gastoudercentrale

Het kan ook zijn dat u nog niet zeker weet of opvang via een gastouderbureau in Eibergen voor u en uw kind de beste optie is. U kunt bij ons altijd een vrijblijvend gesprek met een bemiddelingswerker aanvragen. We leggen u graag uit hoe gastouderopvang in zijn werk gaat en u kunt uw verwachtingen aangeven. Bovendien kunnen we u kennis laten maken met één of meerdere deskundige gastouders. We kunnen u ook eerst een informatiefolder over ons gastouderbureau opsturen. Onze contactgegevens kunt u op de website vinden.