Gastouderbureau Enschede

Gastouderbureau Enschede? Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar gastouderbureau in Enschede, dan moet je bij Gastouderbureau Snoesje zijn. Zowel ouders van de kindje(s) als gastouder delen hun leuke ervaringen op onze site.

Wij zijn een lokaal bureau met o.a. veel gastouders in Enschede. Wij zorgen ervoor onze gastouders goed kennen, zodat we zeker weten dat we je aan een gastouder in Enschede kunnen koppelen die ook bij je wensen past. Tevens garanderen wij dat onze gastouders goed zijn opgeleid en perfect met kinderen om kunnen gaan. Natuurlijk heeft iedere opvanglocatie zijn eigen regels en manier van werken.

Gastouder bureau Enschede – Voordelen

 • Je bepaalt zelf wie er voor je kindje(s) zorgt
 • Er zijn maximaal 5 kinderen bij de opvanglocatie
 • Je kind is minder vaak ziek (aanbevolen door artsen bij o.a. prematuur kinderen)
 • Je kind is in een kleine groep meer ontspannen en zelfverzekerd (wetenschappelijk onderzocht)
 • Wij regelen vervanging tijdens vakanties of ziektes van jouw eigen gastouder
 • We werken uitsluitend samen met professionele en gediplomeerde gastouders
 • Wij ondersteunen onze gastouders doorlopend met bijscholing

Opvang regelen via een gastouderbureau

Opvang via een gastouderbureau in Enschede heeft verschillende voordelen. je hebt veel inspraak in wie er op je kind past. Dit heb je bij een crèche of buitenschoolse opvang helaas niet. Daarnaast kun je geld besparen omdat je bij ons minder betaald dan bij bijvoorbeeld een kinderopvang. De Gastouder past op, op maximaal 5 kinderen waardoor de gastouder je kind snel en goed leert kennen. Dit is prettig voor je kindje en de gastouder. In het kort hoe je opvang regelt:

 1. Neem contact met ons op. Dit kan door je in te schrijven of door een vraag te stellen. Uiteraard mag je ook bellen.
 2. Wij doen een intake met je. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk
 3. Op basis van jouw voorkeuren/wensen en uiteraard beschikbaarheid stellen wij een aantal gastouders aan je voor
 4. Je maakt kennis met één of meerdere gastouders
 5. Je kiest een gastouder die voor je kindje(s) gaat zorgen

Geen geschikte kandidaat voorgesteld? Dan kijken we gewoon verder!

Wij denken graag mee

 • We zoeken bijvoorbeeld een gastouder bij je in de buurt maar kijken ook naar of er een gastouder zich bevindt op een handige route (zoals naar je werk).
 • Ben je op zoek naar flexibele opvang? Wij maken het mogelijk om je dagen flexibel in te delen en zoeken hier de geschikte gastouder bij
 • Moet je vroeg werken? Geen probleem! Wij hebben ook gastouders die net als jij, vroeg opstaan 😉
 • Uiteraard kan het ook zijn dat je kindje(s) bijzondere wensen hebben zoals een dieet, allergie of bepaalde structuur. We kijken hierin graag met je mee!

Tarieven en inkomen

Ontvang je vanuit je werk salaris en kies je ervoor om via ons gastouderbureau in Enschede opvang te regelen? Dan kan het goed zijn dat je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Zo wordt het regelen van opvang bij een gastouder van ons, in combinatie met onze scherpe tarieven erg voordelig!

Adviestarief gastouderbureau Enschede:  € 5,00 – € 5,25 per kind / per uur
Tarief gastouderbureau Enschede:             € 1,00 per kind / per uur (*)
(*) Wij hanteren minimale- en maximale bureaukosten per maand

Spoed?

Ben je met spoed op zoek naar een gastouderbureau Enschede? Wij zetten ons graag in om zo snel mogelijk een geschikte gastouder in Enschede te vinden voor de opvang voor je kind of kinderen tussen 0 en 13 jaar. Ook voor spoedgevallen zorgen wij dat we voldoende plaatsen kunnen bieden bij goed opgeleide en ervaren gastouders. Je kunt in alle gevallen bij ons zelf de beste gastouder uitkiezen, nadat je kennis met één of meerdere ouders hebt gemaakt.

Neem contact met ons op!

Voor opvang via ons gastouderbureau in Enschede kun je eenvoudig via de website inschrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen de zoektocht kunnen starten naar een geschikte gastouder. Gastouderbureau Snoesje in Enschede zorgt dat je met een fijn gevoel naar het werk gaat, omdat je weet dat je kinderen in goede handen zijn!