Gastouderbureau Goor

Woont u in de omgeving van Goor en zoekt u een gastouder voor uw kind? Dan bent u bij ons gastouderbureau in Goor aan het juiste adres. Onze gastouders zijn werkzaam in de regio Twente en in de Achterhoek. Wij bemiddelen tussen ouders die een opvang voor hun kind zoeken en ouders die graag thuis kinderen willen opvangen.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Goor

Wij gaan te werk met een aantal stappen alvorens u voor een gastouder kiest:

  • Uitleg over onze werkwijze
  • Inventarisatie van uw wensen
  • Wij gaan op zoek naar één of meerdere geschikte gastouders
  • U kunt vrijblijvend kennismaken met deze gastouders
  • Heeft u een keuze gemaakt? Dan volgt het koppelingsgesprek

Inventarisatie van uw wensen

Wanneer u een afspraak bij ons heeft gemaakt is deze altijd vrijblijvend. U bent niets verplicht en onze bemiddelingsmedewerkers vertellen u graag meer over ons gastouderbureau in Goor. Wanneer het voor u duidelijk is wat het inhoudt, inventariseren we u wensen. We brengen goed in kaart wat u belangrijk vindt aan een gastouder. U bepaalt helemaal zelf wie er voor uw kind gaat zorgen en daarom is het van essentieel belang dat u aangeeft wat uw voorkeuren zijn. Dit kunnen voorkeuren zijn ten opzichte van een specifieke wijk of het aantal gastkinderen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek op de opvanglocatie

Wanneer het voor ons duidelijk is wat uw wensen zijn, brengen we u in contact met een aantal gastouders. U kunt vrijblijvend met één van hun of met meerdere gastouders kennismaken op de locatie zelf. Zo heeft u direct een goed beeld van het huis waar u uw kind later wellicht naartoe brengt. Heeft u een keuze gemaakt? Dan plant onze bemiddelingswerker samen met u en de gastouder een gesprek om de overeenkomsten te tekenen en alle algemene opvangafspraken door te nemen en vast te leggen.

Neem contact op met ons gastouderbureau in Goor

Heeft u interesse in ons gastouderbureau in Goor? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.