Gastouderbureau Groenlo

Wanneer u uw kind onderbrengt bij een gastouder, doet hij of zij nieuwe ervaringen op in een huiselijke omgeving. Alle gastouders van ons gastouderbureau in Groenlo hebben een grote passie voor het opvoeden en verzorgen van kinderen. Uw kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht, zodat er een goede band wordt opgebouwd.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Groenlo

Gastouderopvang is een bewuste keuze waar veel ouders met specifieke redenen voor kiezen. Een groot verschil ten opzichte van een gebruikelijke kinderopvang is de kleinschaligheid. Dit betekent dat uw kind veel persoonlijke aandacht krijgt en dat de gastouder zeer betrokken is. Vaak voelt een kind zich ook veel meer thuis dan bij een kinderopvangcentrum. Voor ouders met flexibele werktijden is een gastouder een geschikte oplossing. Bij een gastouder kunt u namelijk altijd terecht, zelfs ’s nachts. Het maakt niet uit wat voor werktijden u heeft, er is altijd ruimte voor uw kind.

Onze gastouders

Ons gastouderbureau in Groenlo houdt een strenge selectie voor wat betreft de gastouders:

  • Ze heeft de juiste pedagogische diploma’s
  • De plek van opvang is veilig en hygiënisch
  • Ze voldoet aan uw wensen
  • Elk jaar is er een functioneringsgesprek

Wij vinden het belangrijk dat uw gastouder over de juiste diploma’s beschikt. Ook dient ze in het bezit te zijn van een kinder-EHBO certificaat. Met alle gastouders wordt er jaarlijks een functioneringsgesprek gehouden. Bovendien brengen we regelmatig een bezoekje aan de opvanglocaties. Dit is van essentieel belang om te weten waar uw kind wordt ondergebracht. Deze moet hygiënisch en veilig zijn en uw kind moet er zich thuis voelen. Tot slot voldoet de gastouder waar u voor kiest aan uw wensen en eisen.

Een gastouderbureau in Groenlo

Woont u in de omgeving van Groenlo en zoekt u een geschikte gastouder voor uw kind? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons gastouderbureau in Groenlo. Kies de gastouder die het beste bij u en uw kind past.