Gastouderbureau Hengelo

Als u op zoek bent naar een gastouderbureau in Hengelo waar de medewerkers zorgvuldig gescreend worden en waar altijd ruime keuze is in professionele gastouders, dan moet u bij Gastouderbureau Snoesje zijn. Onze medewerkers hebben een pedagogische opleiding en zijn zeer ervaren. Daarom kunnen zij u altijd aan de juiste gastouder in Hengelo koppelen.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Hengelo

We zijn werkzaam in Twente en in De Achterhoek. Ook in Hengelo hebben wij opvanglocaties. En heeft u met spoed een gastouder nodig? Dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Bij Gastouderbureau Snoesje in Hengelo vindt u snel een geschikte gastouder.

Heeft u geen gastouder nodig, maar wilt u zelf graag gastouder worden? Dat kan natuurlijk ook! U kunt bij ons gastouderbureau in Hengelo uw eigen werktijden bepalen, waardoor u de kinderopvang gemakkelijk kunt combineren met een andere baan of met de zorg voor uw eigen kinderen. U kunt als gastouder een centje bijverdienen, maar u kunt er ook een volledige baan van maken. Net wat u zelf wilt!

Wanneer u gastouder wilt worden bij Gastouderbureau Snoesje in Hengelo moet u aan bepaalde eisen voldoen die door de wet bepaald worden (u moet bijvoorbeeld een diploma Kinder-EHBO hebben). We hebben bij Gastouderbureau Snoesje ook nog eigen richtlijnen voor gastouders. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat we iedere ouder aan een deskundige gastouder kunnen verbinden. Als u daarover meer wilt weten, kunt u ons goed bereiken via e-mail of door even te bellen.

Wilt u graag weten wat het is om te werken bij ons gastouderbureau in Hengelo?

  • Kijk even op onze pagina over het starten van een thuisopvang.
  • Laat u informeren over de inkomsten als gastouder, die u door de flexibele werktijden als gastouder voor een groot deel zelf kunt bepalen.

Als u bij ons gastouderbureau in Hengelo wilt werken, kunt u zich online inschrijven. Ook wanneer u een gastouder zoekt, kunt u zich via de website aanmelden. In beide gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op wanneer u zich heeft ingeschreven.