Gastouderbureau Hengevelde

Heeft u een drukke baan met gevarieerde werktijden? Dan is een gastouderbureau in Hengevelde wellicht een goede keuze voor u. U overlegt zelf de tijden met de gastouder en u zit dus niet vast aan specifieke breng- en haaltijden.

Neem nu contact met ons op

Waarom kiezen voor gastouderopvang?

Er zijn drie belangrijke redenen die voor veel ouders doorslaggevend zijn om te kiezen voor gastouderopvang:

  • Altijd dezelfde gastouder, dus een vertrouwd gezicht voor uw kind
  • Uw kind krijgt veel individuele aandacht
  • Hoge flexibiliteit: 24/7 opvang mogelijk

Altijd dezelfde gastouder voor uw kind

Bij grote kinderopvangcentra werken vaak veel verschillende mensen. Dit betekent dat uw kind te maken krijgt met diverse gezichten en zo kan hij of zij niet snel wennen aan een bepaald persoon. Bij ons gastouderbureau in Hengevelde is dit gelukkig wel het geval. Uw kind krijgt te maken met één vaste gastouder die voor hem of haar zorgt. Een ander voordeel is dat u deze persoon zelf uit kiest. Zo weet u zeker dat er iemand voor uw kind zorgt waar zowel u zelf als uw kind goed mee kan opschieten.

Veel individuele aandacht

Een groot voordeel van een gastouder is dat uw kind veel individuele aandacht krijgt. Gastouderopvang is een kleinschalige vorm van opvang en onze gastouders zorgen voor maximaal zes kinderen. Uiteraard kunt u hierin uw voorkeur aangeven. Vindt u het belangrijk dat uw kind samen is met andere kinderen? Dan kunt u een gastouder selecteren die voor meerdere kinderen zorgt. Als u dat belangrijk vindt heeft uw kind dus alsnog contact met andere kinderen van zijn of haar leeftijd.

Flexibele opvang

Gastouderopvang is op elk moment van de dag mogelijk: uw kind kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij de gastouder zijn en hij of zij kan daar zelfs blijven slapen. U bepaalt zelf hoeveel uur u per dag wilt reserveren bij uw gastouder.

Op zoek naar een gastouderbureau in Hengevelde?

Als gastouderbureau in Hengevelde bemiddelen wij tussen ouders en gastouders. Onze bemiddelingsmedewerkers hebben een jarenlange ervaring en luisteren goed naar uw wensen. Op basis daarvan maken wij voor u een selectie van een aantal gastouders die goed bij uw wensen aansluiten. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.