Gastouderbureau Lichtenvoorde

Ons gastouderbureau in Lichtenvoorde zorgt ervoor dat u de gastouder krijgt die het beste bij u past. U geeft uw wensen aan en op basis daarvan gaan wij op zoek. U kunt vervolgens vrijblijvend kennismaken met meerdere gastouders.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Lichtenvoorde

De gastouder die voor uw kind zorgt dient aandacht te hebben voor de gezondheid van uw kind. Dit gaat om de volgende aspecten:

  • Hygiënische omgeving
  • Gezonde voeding
  • Genoeg beweging

Voor een goede lichamelijke ontwikkeling van uw kind is een gezonde voeding erg belangrijk. U wilt natuurlijk ook dat uw kind gezond en fit blijft en daarom is voldoende beweging ook van essentieel belang. De gastouder is goed op de hoogte van welke voeding geschikt is voor uw kind en wat uw voorkeuren als ouder daarin zijn. Is uw kind allergisch voor bepaald voedsel, is hij of zij vegetariër of wordt er bij u thuis niet alles gegeten in verband met uw geloofsovertuiging? Geeft dit gerust aan, dan houden wij daar rekening mee. Wanneer dit gewoon goed wordt afgestemd met de bemiddelingsmedewerker en de gastouder dan is dit een enkel probleem.

Alles gebeurt in goed overleg

Het is van groot belang dat u uw voorkeuren en wensen goed doorgeeft aan de bemiddelingsmedewerker van ons gastouderbureau in Lichtenvoorde. Op deze manier kunnen wij het beste aan uw wensen en eisen voldoen. Dit resulteert erin dat uw kind een gastouder krijgt die goed aansluit bij uw ideeën. Ideeën over voeding en beweging kunt u dan ook zeker doorgeven aan de gastouder. Samen kunnen jullie dit bespreken, zodat u er een tevreden gevoel bij krijgt.

Een gastouderbureau in Lichtenvoorde uitzoeken

Tijdens de kennismaking tussen de gastouder en de ouders is het van belang dat u beiden de tijd neemt om elkaars visie op opvoeding te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie.