Gastouderbureau Losser

Heeft u een baan met flexibele werktijden en kunt u niet op elk moment thuis zijn om voor uw kind te zorgen? Kies dan voor kinderopvang door Gastouderbureau Snoesje in Losser. Een gastouder is verantwoordelijk voor de opvang van maximaal vijf kinderen. Daardoor krijgt uw kind de kans om een goede band met de gastouder op te bouwen en zal het de opvanglocatie als tweede thuis beschouwen.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Losser

U kunt bij ons gastouderbureau in Losser precies aangeven wanneer u gastouderopvang nodig heeft. Opvang is bij Gastouderbureau Snoesje in Losser altijd, 24/7 beschikbaar: flexibiliteit is kenmerkend voor Snoesje. In overleg met de gastouder is bijna alles mogelijk.

Met kinderopvang door ons gastouderbureau in Losser kunt u heel veel geld besparen. U kunt profiteren van kinderopvangtoeslag; daarnaast kunnen wij u aantrekkelijke prijzen garanderen. Daardoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Ook wanneer u vanuit een ander gastouderbureau naar ons in Losser  gaat overstappen hoeft u geen hoge kosten te verwachten. U betaalt geen inschrijfkosten en u hoeft de eerste maand ook geen bureaukosten aan Snoesje te betalen. Bovendien ontvangt uw gastouder bij ons een overstapvergoeding van € 75, en kunnen gemaakte afspraken met uw gastouder hetzelfde blijven: dit is prettig voor uzelf, voor uw kind en voor de gastouder.

Bij ons gastouderbureau in Losser screenen wij de gastouders zorgvuldig en zorgen ervoor dat zij de juiste opleidingen hebben afgerond. Elke gastouder heeft bij ons minimaal een MBO-opleiding “helpende welzijn” en beschikt over een certificaat Kinder EHBO. We werken dus alleen met betrouwbare en goed opgeleide gastouders.

Als u geïnteresseerd bent in opvang door één van de gastouders van Gastouderbureau Snoesje in Losser, kunnen wij u een informatiefolder toesturen. Ook kunt u een vrijblijvend intake gesprek aanvragen met één van de medewerkers van ons gastouderbureau. We nemen graag de tijd om met u te bespreken wat u van ons gastouderbureau in Losser kunt verwachten!