Gastouderbureau Neede

Heeft u snel kinderopvang nodig, maar wilt u uw kind niet graag door een grote kinderopvangcentrale laten opvangen? Gastouderbureau Snoesje in Neede snapt uw probleem: wij hebben altijd diverse gastouders beschikbaar die bij hen thuis op uw kind willen passen. We weten ook dat spoedgevallen kunnen voorkomen: daarom kunnen wij u ook in noodsituaties van dienst zijn.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Neede

Heeft u wat meer tijd om een geschikte gastouder te vinden, dan laten we u bij ons gastouderbureau in Neede graag met onze professionals kennismaken. We zijn zorgvuldig in de selectie van gastouders en stellen aan de hand van uw wensen graag één of een paar van hen aan u voor. Gaat u met een goed gevoel naar huis na het gesprek met de gastouder in Neede? Dan helpen we u graag om succesvolle opvang door de gastouder te realiseren! Wilt u liever nog eerst een andere gastouder spreken, dan is dat ook mogelijk. Dankzij ons professionele gastouderbureau in Neede vindt u zeker de perfecte match!

Als u niet een baan met regelmatige werktijden heeft, is opvang via het gastouderbureau in Neede zeer aantrekkelijk. U kunt met de gastouder het aantal uren voor de kinderopvang overeen komen. Tevens maakt u met de oppasmoeder of –vader afspraken over de opvang: wat mag uw kind wel, wat heeft u liever niet? De ervaren oppas van ons gastouderbureau in Neede zal uw wensen gegarandeerd naleven.

Ons gastouderbureau in Neede is een geregistreerd bureau. De GGD heeft geconstateerd dat wij volgens de Wet Kinderopvang werken en volgens de geldende normen met kinderen, gastouders en vraagouders omgaan. We kunnen een gastouderbureau in Neede van kwaliteit blijven door onze passie voor kinderen en door onze motivatie om gastouders, vraagouders en kinderen gelukkig te maken met gastouderopvang. De gastoudercommissie en de (vraag) oudercommissie helpen ons hierbij. Opmerkingen van de betrokken partijen nemen wij altijd serieus: inspraak is dan ook kenmerkend voor ons gastouderbureau in Neede.

Lage kosten, hoge kwaliteit en continue ontwikkeling. Met deze termen kunnen we ons gastouderbureau in Neede goed samenvatten. U kunt zich online inschrijven of voor meer informatie even met onze ervaren medewerkers bellen: we beantwoorden graag uw vragen!