Gastouderbureau Nijverdal

Als u voor een gastouderopvang kiest, kiest u voor kleinschaligheid. De gastouder zorgt voor uw kind en wordt daarbij begeleid door een bemiddelingsmedewerker van ons gastouderbureau in Nijverdal. Zij denkt mee over een goede opvang en zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Nijverdal

Bij de selectie van onze gastouders, vinden we het ook belangrijk om te letten op de persoonlijkheid van de gastouder. Als gastouderbureau in Nijverdal letten we onder andere op de volgende zaken:

  • Open en flexibele instelling
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Biedt continuïteit en stabiliteit aan het kind
  • Stimuleert het kind in zijn of haar ontwikkeling
  • Heeft aandacht voor het kind als individu

Het belangrijkste kenmerk van de gastouder is natuurlijk dat zij graag met kinderen omgaat. Daarnaast is het van belang dat de gastouder een goede gezondheid heeft: zowel geestelijk als lichamelijk. Een kind heeft rust, regelmatig, veiligheid en geborgenheid nodig en de gastouder dient in staat te zijn dit te kunnen bieden aan uw kind. Wij begrijpen dat u het als ouder belangrijk vindt dat de gastouder in staat is om uw kind te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Naast dat dit bij u thuis gebeurt, is het ook goed voor uw kind dat dit bij de gastouder gebeurt.

Een open instelling

Een gastouder krijgt te maken met verschillende gewoontes en culturen van allerlei ouders. Daarom is het van essentieel belang dat de gastouder openstaat voor andere culturen, levenswijzen en opvoedingsideeën. Daarnaast is het belangrijk dat de gastouder zich kan inleven in de situatie van de ouders. Uiteraard dient de gastouder bovendien positief te kijken naar de opvang van kinderen door iemand anders dan de eigen ouders.

Een gastouderbureau in Nijverdal

Wanneer u kiest voor ons gastouderbureau in Nijverdal, dan kiest u tegelijkertijd voor ons pedagogisch beleid. We zijn het eens over de ideeën over opvoeding en verzorging. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunt u uw eigen wensen aangeven en op basis daarvan selecteren wij een aantal geschikte gastouders voor u. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.