Gastouderbureau Oldenzaal

Na een lange dag werken komt u uw kind ophalen bij de gastouder die u dankzij Gastouderbureau Snoesje in Oldenzaal heeft leren kennen. Uw kind, de andere kinderen en de gastouder hebben een leuke dag gehad en op de weg naar huis zit uw kind vol met vrolijke verhalen. De andere kinderen, maximaal vijf per opvanglocatie, en de gastouder voelen inmiddels  voor u en uw kind heel vertrouwd. Het wordt na een tijdje voor uw kind even vanzelfsprekend om naar de gastouder te gaan, als om ‘s middags bij u thuis te zijn.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Oldenzaal

Vertrouwen tussen uw kind en de gastouder ontwikkelt zich snel. De huiselijke omgeving die de gastouder biedt speelt daarbij zeker een belangrijke rol. De gastouders van ons gastouderbureau in Oldenzaal hebben hun passie gevonden in de opvang voor kinderen. Daarom wordt er aan ieder kind dat via ons gastouderbureau in Oldenzaal wordt opgevangen veel liefde en aandacht besteed. De gastouder kan zich goed inleven in de wereld van het kind en wil graag een goede band opbouwen. Dit doet hij of zij op een professionele manier: de wet kinderopvang verplicht elke toekomstige gastouder een opleiding MBO “helpende welzijn” te doen alvorens ze bij ons gastouderbureau in Oldenzaal kunnen werken.

Heeft u een baan met variërende werktijden? Dan is het zeker handig om voor kinderopvang via Gastouderbureau Snoesje in Oldenzaal te kiezen.

  • Op elk moment van de dag is opvang via onze gastoudercentrale mogelijk
  • Uw kind hoeft zich bij de gastouder wat betreft leefritme niet aan te passen: bij ons gastouderbureau in Oldenzaal zorgen we ervoor dat we ons aan de gebruiken en normen van thuis houden. Dit zorgt voor rust en stabiliteit, wat voor kinderen heel belangrijk is
  • De kosten van een gastouder zijn bij ons gastouderbureau in Oldenzaal heel laag. Tevens kunt u voor gastouderopvang kinderopvangtoeslag aanvragen

Opvang via ons gastouderbureau in Oldenzaal stimuleert de ontwikkeling van uw kind. Het kind doet nieuwe ervaringen op in een huiselijke en veilige omgeving. Een middag spelen met de andere kinderen, onder toeziend oog van een professionele begeleider, voelt met behulp van ons gastouderbureau in Oldenzaal veel vertrouwder dan een middag bij een grote kinderopvangcentrale. Meld u nu eenvoudig aan via onze website en kies voor een deskundige gastouder in Oldenzaal!