Gastouderbureau Rijssen

Als gastouderbureau in Rijssen zijn wij verantwoordelijk voor de selectie van de gastouders die voor uw kind zullen gaan zorgen. Wij nemen deze taak dan ook zeer serieus en zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit verschillende gastouders. Op deze manier kunt u zelf kiezen voor een gastouder die het beste bij u en uw kind past.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Rijssen

Bij gastouderopvang staan er drie partijen die de opvang regelen centraal:

  • De bemiddelingsmedewerker van Gastouderbureau Snoesje
  • De gastouder
  • De ouders

De omgeving van de gastouder

Wij vinden het belangrijk dat de omgeving van de gastouder, waar uw kind verblijft, voldoet aan een aantal eisen. Ten eerste dient het hygiënisch en kindveilig te zijn. Dit geldt voor zowel binnen als buiten. Om dit te kunnen bewijzen dient er een jaarlijkse Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid op de locatie aanwezig te zijn. Er moet voldoende mogelijkheid zijn om te spelen, slapen en te eten. Tot slot dient de omgeving van de gastouder helemaal rookvrij te zijn.

Het selecteren van de gastouders

Zoals u kunt lezen zijn wij erg streng in de selectie van onze gastouders, zodat we er zeker van zijn dat uw kind goed terecht komt bij een gastouder. Ten eerste is de kwaliteit van de gastouder natuurlijk erg belangrijk. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een aantal competenties. Het goed verzorgen en begeleiden van de kinderen staat daarbij voorop. Deze begeleiding geldt zowel voor het individuele kind als voor een groep kinderen. Daarnaast dient de gastouder goed om te gaan met de ouders en de medewerkers van ons gastouderbureau in Rijssen.

Meer informatie over ons gastouderbureau in Rijssen

Heeft u interesse in meer informatie over ons gastouderbureau in Rijssen? U bent van harte welkom bij ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak. De afspraak kan desgewenst ook bij u thuis plaatsvinden. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en u kunt zich dan rustig oriënteren.