Gastouderopvang

Zoekt u een gastouder voor uw kinderen die goed bij u past en waar u een goed gevoel bij heeft? Kies dan voor gastouderopvang van Gastouderbureau Snoesje. Wij bieden verschillende plekken bij diverse gastouders. U heeft bij ons altijd de keuze uit meerdere gastouders. Middels persoonlijke gesprekken kiest u zelf de gastouder die voor uw kind gaat zorgen. Wij vinden het belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft en dat de persoon aan al uw wensen voldoet.

Neem nu contact met ons op

Gastouderopvang

Wij helpen u bij het vinden van de meest geschikte gastouder. Hoe we dat precies doen vertellen we u graag. De eerste stap is een intakegesprek met een bemiddelingsmedewerkster. Door te vragen naar uw wensen en behoeften, maken we een profiel van de gastouder waar u naar op zoek bent. Wanneer we dit duidelijk in kaart hebben gebracht, maken we een selectie van meerdere gastouders. U kunt vervolgens kennismaken en bepalen voor welke gastouder u kiest. U bekijkt de opvanglocatie en vervolgens kan de overeenkomst worden opgemaakt.

De voordelen van gastouderopvang

Gastouderopvang heeft diverse voordelen ten opzichte van een grootschalige kinderopvang:

  • Kies zelf de gastouder die aan uw wensen voldoet
  • Persoonlijke zorg
  • Scherpe tarieven
  • Betrokken en kleinschalig
  • Altijd een vertrouwd persoon die voor uw kind zorgt

Een groot voordeel van gastouderopvang is dat u zelf de gastouder kiest die voor uw kind zorgt. Bij een grootschalige kinderopvang zijn er altijd meerdere gezichten voor uw kind en dat kan erg onduidelijk zijn. Bij Gastouderbureau Snoesje is uw kind altijd samen met een vast en vertrouwd persoon. Voor zowel u als uw kind is dat erg prettig. Dit resulteert namelijk in persoonlijke zorg en een gastouder die altijd op de hoogte is van hoe het met uw kind gaat. Tot slot werken wij met scherpe tarieven en werken we samen met professionele en ervaren gastouders.

Opvang van hoge kwaliteit

Ons gastouderbureau is van hoge kwaliteit. Dit bewijst zich doordat we aan de eisen van de Wet Kinderopvang voldoen. Middels een onderzoek wordt de kwaliteit vastgesteld en vervolgens wordt daar een rapport van opgesteld. Bekijkt u gerust eens onze GGD inspectierapporten om hier meer over te lezen. We doen er alles aan om deze kwaliteit te waarborgen. Dit doen we onder andere door het voeren van voortgangs- en evaluatiegesprekken met de gastouders. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw kind de beste zorg krijgt. Heeft u interesse in onze gastouderopvang en wilt u uw kind onderbrengen bij één van onze betrouwbare gastouders? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek.