Gastouderportaal

Hieronder kun je als gastouder inloggen op ons gastouderportaal.

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Heb je nog geen inloggegevens maar ben je al wel bij ons geregistreerd als gastouder? Druk dan op ‘Inloggen’ hierboven. In het scherm dat volgt kun je met behulp van je e-mailadres via de optie ‘wachtwoord opvragen’ je inloggegevens opvragen. Je ontvangt deze dan per e-mail. Let erop dat het gaat om het e-mailadres dat bij ons bekend is. Mocht het niet lukken neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Kan ik het STAP-Budget gebruiken om de juiste opleiding te behalen?

Dat kan zeker. Het STAP-Budget biedt iedereen een kans om zich te ontwikkelen en een opleiding te volgen. Het budget van €1000 kan gebruikt worden voor verschillende opleidingen en is ook zeer geschikt om je op te laten leiden tot gastouder. Wil jij graag gebruik maken van het STAP-Budget maar wil je graag begeleid worden door ons in het proces? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je alles wat je moet weten over het STAP-Budget.

Hoe werkt precies de urenregistratie?

Aan het einde van elke maand vult de gastouder digitaal een urenregistratie in via het Gastouderportaal. De gastouder vult hierbij minimaal de uren in die zijn gereserveerd en zijn opgenomen in de overeenkomst. De gastouder verzendt vervolgens de urenregistratie ter accordering naar de vraagouder, dit middels een geautomatiseerde email. Vraagouders hebben vervolgens 2 dagen de tijd om de registratie in te zien en eventueel af te keuren. Indien akkoord, zal rond de 7e de incasso plaatsvinden. De uitbetaling aan de gastouder volgt ( i.v.m. de verwerkingstijd) een paar dagen later.