Thuisopvang starten

Heb jij ook de capaciteiten om je eigen zelfstandige thuisopvang te realiseren binnen Gastouderbureau Snoesje?

Thuisopvang starten

Gastouderbureau Snoesje heeft een grote groep enthousiaste en zeer professionele gastouders. Deze gastouders gingen je al voor in het opstarten van hun eigen thuisopvang. Veel gastouders beschikken over een pedagogische MBO/HBO opleiding. Indien dit nog niet het geval is, kunnen wij opleidingen en cursussen aanbieden om een bekwame, leidinggevende thuiscrèche gastouder te worden. Voorwaarde is dat je een goede aanleg hebt voor het omgaan met kinderen en een warme, sfeervolle, kindvriendelijke, stimulerende begeleiding kunt realiseren.

Onze gastouders adviseren en stimuleren elkaar en hebben hiertoe regelmatig onderling contact. Hierdoor werk je wel zelfstandig, maar kun je toch een beroep doen op je collega’s.

Zelfstandig ondernemer worden

Als gastouder kun je er voor kiezen om zelfstandig ondernemer te worden. Wij kunnen je hierbij volledig begeleiden. Onze bemiddelingsmedewerksters zijn expert in het begeleiden van gastouders en helpen je graag op weg. Als zelfstandig ondernemer kun je gebruik maken van de financiële voordelen die er zijn voor ondernemers. Dit is belangrijk omdat je natuurlijk ook kosten maakt om je opvang te realiseren.

Als je hierover meer informatie wilt, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We zullen je er graag alles over vertellen. Je kunt je ook direct online inschrijven via onze website, wij nemen vervolgens contact met je op.