Kinderopvang Almelo

Bent u op zoek naar kinderopvang in Almelo? Kijk dan eens verder en oriënteert u zich op de gastouderopvang. Een groot voordeel van een gastouder ten opzichte van een reguliere kinderopvang is de kleinschaligheid. Hierdoor krijgt uw kind meer persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Neem nu contact met ons op

Kinderopvang Almelo

Wat is onze taak als gastouderbureau? Ten eerste bemiddelen we tussen u en de gastouder. Uiteraard helpen wij u met het proces om een geschikte gastouder voor u te vinden. U kunt meerdere gesprekken voeren met verschillende gastouders. Wanneer u een gastouder heeft gevonden dan verdwijnen wij nog niet uit beeld. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact met u te houden. Op deze manier blijven wij op de hoogte van hoe het tussen de gastouder en u en uw kind gaat. Bevalt het goed, heeft u nog vragen of opmerkingen? Daarvoor kunt u altijd bij ons terecht. Mocht de gastouder ziek zijn, dan regelen we vervanging voor u. Dit betekent dat de opvang altijd doorgaat: 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De kenmerken

Onze kinderopvang in Almelo staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Vooraf kennis maken met meerdere gastouders
  • Kleinschalig en betrokken
  • Lage tarieven
  • Uw kind krijgt persoonlijke aandacht
  • Dag en nacht opvang mogelijk

Op zoek naar kinderopvang in Almelo

In het proces om kinderopvang in Almelo te vinden die betrouwbaar en professioneel is helpen wij u graag. We hebben hier jarenlange ervaring in en beschikken over de nodige kennis. U wilt voor uw kind de beste gastouder vinden en dat begrijpen wij. We maken een selectie van de gastouders op basis van uw wensen en eisen. Op deze manier vinden we een gastouder voor uw kind die goed bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gesprek.