Kinderopvang Borne

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Borne? Kies bij ons gastouderbureau uit diverse deskundige gastouders. Ze hebben zowel de kennis als ervaring in huis: een afgeronde pedagogische opleiding is vereist en tevens vinden wij een aantal jaar ervaring erg belangrijk.

Neem nu contact met ons op

Onze werkwijze

Wij vertellen u graag over onze werkwijze wanneer u heeft gekozen voor onze kinderopvang in Borne. Bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een brochure? Dan sturen wij u deze graag op. Mocht u het prettig vinden om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dat gesprek zal dan zijn met een bemiddelingsmedewerkster uit de regio waar u vandaan komt. In dat gesprek zal onze specifieke werkwijze naar voren komen en gaan we op zoek naar de ideale gastouder voor uw kind. U zult kennismaken met meerdere gastouders die voldoen aan uw wensen. Op basis van deze gesprekken bepaalt u wie er voor uw kind gaat zorgen. Wanneer u deze keuze heeft gemaakt dan worden de overeenkomsten geregeld.

Waarom kiezen voor een gastouder?

Waarom zou u kiezen voor een gastouder van Gastouderbureau Snoesje? Dit zijn de redenen:

  • Betrokken
  • Een vast persoon
  • Rustige omgeving
  • Lage tarieven
  • Dag en nacht opvang

Eén van de belangrijkste voordelen van ons gastouderbureau is dat wij erg betrokken zijn bij u en uw kind. Uw kind krijgt veel aandacht en zal zich helemaal thuis gaan voelen bij de gastouder. Hij of zij zal alleen maar hoeven te wennen aan één gezicht, omdat we werken met een vast persoon. U zal jaarlijks veel geld besparen, omdat we met lage tarieven werken. Bovendien kan uw kind altijd terecht bij de gastouder.

Kinderopvang in Borne

Wilt u meer weten over onze kinderopvang in Borne? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende plekken beschikbaar zijn. Dus ook uw kind kan zo snel mogelijk bij onze gastouders terecht.