Kinderopvang Eibergen

Wanneer u een drukke baan met flexibele werktijden heeft, kunt u niet op elk moment thuis zijn om voor uw kind te zorgen. Dan is het een goed idee om te kiezen voor onze kinderopvang in Eibergen. Bij ons staat de relatie tussen de gastouders en zowel de ouders als het kind centraal. U kunt er dus vanuit gaan dat wij constant een hoge kwaliteit leveren. Dankzij de hoge eisen weten onze gastouders precies hoe ze te werk moeten gaan.

Neem nu contact met ons op

Gastouderbureau Snoesje

Wanneer u voor een gastouder heeft gekozen, dan verdwijnen wij als kinderopvang in Eibergen zeker niet uit beeld. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met zowel u als de gastouder. We worden dan ook graag op de hoogte gehouden of de opvang door middel van een gastouder u goed bevalt. Ook als de gastouder ziek is of op vakantie is, kunt u gewoon naar uw werk. Wij regelen dan een vervangende gastouder voor uw kind. De opvang kan dus altijd doorgaan: 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Deskundige en professionele gastouders

Uiteraard houden wij de veiligheid van uw kind en de professionaliteit van de gastouder nauwlettend in de gaten. We evalueren de opvang en houden jaarlijks een functioneringsgesprek met onze gastouders. We begeleiden ze bij het behalen van de juiste diploma’s en blijven altijd betrokken. Terwijl we de kwaliteit hoog houden hanteren we zeer schappelijke tarieven. Dit zijn de kenmerken van onze gastouders:

  • Goed opgeleid
  • Professioneel en deskundig
  • Betrouwbaar
  • De nodige ervaring

Kinderopvang in Eibergen

Bent u geïnteresseerd in onze kinderopvang in Eibergen? Wij sturen u graag een informatiefolder op. Ook voor een vrijblijvend intakegesprek kunt u altijd contact met ons opnemen. We nemen graag alle tijd om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn. Zo vinden we voor u de ideale gastouder.