Kinderopvang Hengelo

Onze kinderopvang in Hengelo bestaat uit meerdere deskundige gastouders die wij op verschillende punten hebben gescreend. Dit doen we om de kwaliteit van ons gastouderbureau te waarborgen. Onze gastouders zijn goed opgeleid en hebben bovendien de nodige ervaring opgedaan.

Neem nu contact met ons op

Waarom kiezen voor een gastouder?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kiezen voor een gastouder van Gastouderbureau Snoesje:

  • Hoge betrokkenheid
  • Vast en vertrouwd persoon
  • Rustige en kleinschalige omgeving
  • Concurrerende tarieven
  • 24/7 opvang

Wij staan bekend om onze hoge betrokkenheid. Dit resulteert in veel persoonlijke aandacht voor uw kind, maar ook voor zowel de ouder als gastouder. Wij werken met vaste en vertrouwde gastouders die kinderopvang bieden in een rustige omgeving. Dit is erg prettig voor uw kind, zodat hij of zij gewend en vertrouwd raakt met de gastouder. U bent bij ons gegarandeerd van een goede opvang voor uw kind. Daarnaast kunt u jaarlijks heel wat geld besparen doordat wij met concurrerende tarieven werken.

Onze visie

Bij Gastouderbureau Snoesje bent u ervan verzekerd dat uw kind in goede handen is. Wij leveren er graag een bijdrage aan dat uw kind zich helemaal thuis voelt. Ons doel is dan ook om onze vorm van kinderopvang zo optimaal mogelijk te realiseren. Daarbij houden we de kosten zo laag mogelijk zonder verlies van kwaliteit.

De juiste kinderopvang in Hengelo vinden

Een keuze maken voor een goede en betrouwbare kinderopvang in Hengelo kan erg lastig zijn. Wij helpen u hier dan ook graag bij. Door onze ruime kennis en ervaring begeleiden wij u bij dit gehele proces. Zo vinden wij voor u de juiste vertrouwde en professionele gastouder. De selectie van gastouders gebeurt op basis van uw wensen en behoeften. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we de meest geschikte gastouder voor u vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor als u nog vragen heeft of meer informatie wilt.