Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Kinderopvang Klein Duimpje

Hallo ouders! Ik ben Debbie en ik ben getrouwd en moeder van drie schoolgaande kinderen. Ik ben al een aantal jaren actief in de kinderopvang en het starten met mijn eigen kleinschalige kinderopvang in 2013 was dan ook alsof alles op zijn plek viel. Ik heb een ruime twee-onder-één-kap woning met voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen en zich te ontwikkelen. We zijn er mee bezig om werk en privé te gaan scheiden dus dat zal tussen nu en een jaar gerealiseerd worden, dan is mijn plaatje helemaal compleet.

Klein Duimpje 1

Het is voor kinderen gewoon heel belangrijk in een vertrouwde huiselijke pedagogisch verantwoorde omgeving opgevangen te worden. Vanaf januari 2015 ben ik volledig zelfstandig, maar wel in samenwerking met de toppers van Snoesje.

Klein Duimpje 2

Mijn opvang is geopend van maandag t/m donderdag. Begin- en eindtijden zijn in overleg, want niet iedereen begint natuurlijk om 8 uur.

Klein Duimpje 3

Wilt u meer informatie ontvangen of een keer geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan gerust even contact op met Gastouderbureau Snoesje. Je kunt je ook direct online inschrijven via deze website.

Tot ziens bij Kinderopvang Klein Duimpje!

Met vriendelijke groet,

Debbie