Kinderopvang Losser

Goede zorg voor uw kind is erg belangrijk. Wij begrijpen dat u uw kind niet naar een grootschalige kinderopvang wilt sturen. Wanneer u kiest voor onze kinderopvang in Losser, betekent dat dat uw kind wordt opgevoed door één van onze gastouders. Zowel u als uw kind zal de persoonlijke aandacht en betrokkenheid ervaren. Voor uw kind zal dit prettiger zijn dan dat hij of zij in een grote groep wordt opgevangen.

Neem nu contact met ons op

Kenmerken van onze gastouders

Wij vinden het van belang dat uw kind zich thuis voelt bij de gastouders van onze kinderopvang in Losser. Enkele kenmerken van onze gastouders zijn:

  • Beschikken over de juiste diploma’s
  • Elk jaar een functioneringsgesprek
  • De plek van opvang is hygiënisch en veilig
  • Voldoen aan uw wensen

Al onze gastouders beschikken over de juiste diploma’s. Daarnaast zijn ze tevens in het bezit van een certificaat kinder-EHBO. Elk jaar houden wij een functioneringsgesprek met de gastouders. Dit gebeurt op de opvanglocatie, zodat we precies weten waar we de kinderen onderbrengen. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat de plek van opvang zeer hygiënisch en veilig is. De gastouder voldoet aan al uw wensen, eisen en behoeften en is voor u het meest geschikt.

De juiste gastouder

Als gastouderbureau doen wij er alles aan om de juiste gastouder voor u te vinden. Dit proberen wij op zo’n manier te doen dat er aan al uw wensen en eisen wordt voldaan. Aan de hand van uw wensen gaan wij dus op zoek naar een geschikte gastouder. Heeft u belangstelling voor gastouderopvang? Neem dan eens contact op met onze kinderopvang in Losser. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

Kinderopvang in Losser

Uw kind onderbrengen bij Gastouderbureau Snoesje brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste kiest u zelf de meest geschikte gastouder. Uw kind zal dus samen zijn met iemand waarbij u een goed gevoel heeft. De opvang is daarnaast erg flexibel: onze gastouders zijn 24/7 beschikbaar. Een ander groot voordeel zijn de gunstige tarieven. U kunt zo honderden euro’s besparen met onze kinderopvang in Losser. Lees nu meer over onze visie als u meer wilt weten over ons.