Kinderopvang Oldenzaal

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Oldenzaal waar u uw kind veilig en vol vertrouwen naartoe kunt brengen? Wellicht is ons gastouderbureau wat voor u: uw kind krijgt persoonlijke aandacht en de opvang is zeer flexibel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem nu contact met ons op

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang in Oldenzaal en we kennen al onze gastouders goed. Hierdoor weten we zeker dat we u aan een gastouder kunnen koppelen die bij uw wensen past. Bovendien garanderen we u dat onze gastouders door hun opleiding en ervaring perfect met kinderen om kunnen gaan. Wij nemen rustig de tijd om belangrijke zaken wat betreft de opvang met u te bespreken. Wat vindt u belangrijk en wat kunnen wij u daarin bieden? We kijken voor u welke gastouder het beste bij u en uw kind past. Vervolgens kunt u naar aanleiding van gesprekken met meerdere gastouders bepalen bij wie u het prettigste gevoel heeft.

Een gastouder uitkiezen

Zoekt u een gastouder bij onze kinderopvang in Oldenzaal? Wij doen er alles aan om voor u een geschikte gastouder te vinden. We zorgen ervoor dat we altijd voldoende plaatsen kunnen bieden bij goed opgeleide en ervaren gastouders. Nadat u kennis heeft gemaakt met verschillende gastouders, kiest u zelf de meest geschikte persoon uit voor u en uw kind.

De voordelen van ons gastouderbureau

Wanneer u kiest voor ons gastouderbureau Snoesje dan profiteert u van diverse voordelen.

  • Eén vaste gastouder
  • Gunstige tarieven
  • Kleinschalig en betrokken
  • Vrijblijvend kennismaken met gastouders
  • Flexibel

Een groot voordeel is dat u inspraak heeft wat betreft wie er op uw kind past. Dit is bij een crèche of buitenschoolse opvang niet het geval. Aangezien onze opvang kleinschalig is, leert zowel uzelf als uw kind de gastouder goed kennen. Hierdoor wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd.

Meer weten over onze kinderopvang in Oldenzaal?

Ga met een goed en rustig gevoel naar uw werk. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw kinderen in goede handen zullen zijn. Voor meer informatie over onze kinderopvang in Oldenzaal of een vrijblijvend gesprek kunt u altijd eens contact met ons opnemen.