Enjoy Kidz Gastouderopvang

Enjoy Kidz Gastouderopvang

Hallo ouders! Mijn naam is Joy, moeder van een zoon (2017) en trotse eigenaresse van Enjoy Kidz. Na een met succes voltooide opleiding SPW3 ben ik begonnen als gastouder met het opvangen van kinderen bij de gezinnen thuis. Sinds begin 2013 ben ik al werkzaam bij verschillende gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Nu ik ben verhuisd heb ik de mogelijkheid om een opvang aan huis te beginnen, in een aparte ruimte. Een eigen mini-kinderopvang met de naam “Enjoy Kidz”.

Midden in het centrum van Haaksbergen, in een ruime locatie met een aangrenzende slaapkamer, een grote afgesloten buitenruimte en een ruime parkeergelegenheid aan de achterkant. Na heel veel verbouwen, klussen en opknappen kan ik dan ook zeggen dat ik per 1 januari 2016 de deuren van Enjoy Kidz heb geopend!Wat ouders over mij als gastouder zeggen: “Joy is een lieve, betrouwbare gastouder waarbij onze jongens zich altijd prettig en veilig hebben gevoeld. Ze sluit goed aan op de wensen van de kinderen en hun ouders. Ze speelt in op verschillende situaties en heeft veel kennis van haar vak. We gaan altijd met een gerust hart aan het werk!”.

“Uit maar toch thuis” Enjoy Kidz heeft een speciaal ingerichte en nette ruimte, met een duidelijke en overzichtelijke indeling. Aangrenzend een grote, deels overkapte tuin. We hebben het gezellig, maken plezier, knuffelen, spelen, dansen en doen gek! Een liefdevol en vertrouwd eigen plekje binnen een gezellige en fijne groep. Waar verzorging en liefde hoog in het vaandel staat! Veel liefde, warmte, gezelligheid, genegenheid en duidelijkheid. Een vertrouwde en veilige omgeving, uit maar toch thuis.

Enjoy Kidz heeft een eigen pedagogisch beleidsplan, deze kan ingezien worden tijdens het kennismakingsgesprek en wordt overhandigd bij het tekenen van de contracten.

Ik bied opvang van maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 18:30 voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In overleg zijn andere tijden en flexibele opvang mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Joy


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie