Gastouder Caroline

Gastouder Caroline

Hallo ouders! Bij Gastouder Caroline zijn de trefwoorden zorgzaam, huiselijk, gezellig, sociaal en creatief van toepassing. Ik streef ernaar om voor mijn gastkinderen een gezellige huiselijke sfeer te creëren. Belangrijk is dat de kinderen zich thuis en veilig voelen. Alsook dat ze zichzelf durven te zijn bij mij, elkaar en mijn gezin.Van oorsprong ben ik juf en ik werk nu met grote tevredenheid als gastouder. Hoewel ik – net als bij mijn eigen kinderen – de kinderen op ieder mogelijk gebied zal stimuleren, wil ik hier echter geen schooltje of peuterspeelzaal gaan nadoen.

In de loop van een opvangdag gaan we zo mogelijk twee keer naar buiten. Er zijn gelukkig meerdere speeltuintjes in de buurt, en een groot park, maar het kan ook de winkel zijn. De kinderen draaien tenslotte mee in het gezin. En er kan ook altijd in onze tuin worden gespeeld of naar de visjes en kikkers worden gekeken bij de (afgeschermde) vijver.

Daarnaast vind ik het heel leuk om met de kinderen creatief bezig te zijn. Dit gebeurt meestal aan de hand van een thema dat we een paar weken volgen. Maar het kan ook gewoon lekker bezig zijn met klei of verf. Verder lezen we veel boeken (voor), en gaan we geregeld naar de bieb, die op fietsafstand is.

Mijn gezin bestaat uit mijn man, mijn twee dochters (2006 en 2004) en de hamster snuitje (die overigens op zolder staat).

Met vriendelijke groet,

Caroline


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie