Gastouder Citroenvlindertje

Gastouder Citroenvlindertje

Beste lezers, dag! Ik ben Fatiha, geboren en getogen in Enschede. Sinds 15 april 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als gastouder Citroenvlindertje via Gastouderbureau Snoesje. De locatie is gevestigd in Enschede, dichtbij het centrum.

Voorheen was ik werkzaam bij Aveleijn als sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb verschillende functies bekleed in de zorg-, dienstverlenende-, en welzijnssector. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd en afgerond. Na het afronden van deze opleidingen heb ik in de bijbehorende branche gewerkt.Met mijn laatstgenoten opleiding SPH heb ik als sociaal pedagogisch hulpverlener vakinhoudelijk veel geleerd en werd mij de kans geboden om werkervaring op te doen in het buitenland. Zo heb ik in de eindfase van deze opleiding stage gelopen op een internaat, Parkwood Hall School, in Swanley, Engeland. Ik heb met diverse jeugdigen gewerkt met een verstandelijke stoornis of gedragsproblematiek, ofwel een combinatie hiervan. Mijn werkzaamheden vielen uiteen op het gebied van het direct begeleiden van, enerzijds de individuele cliënt, alsmede de doelgroep als leefgroep.

Na de afronding van mijn studie ben ik werkzaam geweest bij ‘De Twentse Zorgcentra’ en bij ‘Ambiq’. Bij de laatstgenoemde organisatie heb ik in de crisisopvang gewerkt. Mijn taken vielen uiteen in de dagelijkse verzorging van de jeugdigen op de leefgroep. Tevens was ik verantwoordelijk voor het opstellen van behandelplannen en het onderhouden van contacten met betrokken instanties en de ouders van de cliënten. Samenvattend heb ik dit werk dan ook met veel bevlogenheid gedaan. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, dansen, muziek luisteren, lezen, koken en reizen. Dit zijn de dingen waaraan ik veel plezier beleef.

Het bieden van veiligheid en structuur is elementair, omdat het bijdraagt aan het gevoel van welbevinden van het kind. Kinderen die zich niet veilig voelen zullen zich ook niet vrij en ontspannen voelen, maar eerder bang en angstig. Het is van belang dat je het kind een vertrouwde omgeving biedt waarin hij/zij zich kan ontwikkelen.

De opvangtijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. Zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Groetjes,

Fatiha


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie