Gastouder Claudia

Gastouder Claudia

Hallo ouders! Ik ben Claudia (1973) en ik ben getrouwd met Marco (1969). We hebben samen twee kinderen, Tara (2001) en Zoë (2002). De meiden vinden het helemaal leuk, al die gezelligheid erbij in ons huis, en ze staan er allemaal voor de volle 100% achter en dat vind ik erg belangrijk. Toen onze meiden naar de basisschool gingen heb ik diverse bijbanen gehad, maar ik bleef het wel leuk vinden om met kleine kinderen om te gaan. Daarom besloot ik om me om te scholen tot gastouder. Ik heb de opleiding tot gastouder inclusief de bijbehorende cursus kinder-EHBO afgerond en me als gastouder laten registeren via Gastouderbureau Snoesje. Per januari 2012 ben ik met heel veel plezier als gastouder begonnen.Mijn belangrijkste uitgangspunt is wel de 3-R’s: rust, regelmaat en reinheid … én heel veel gezelligheid! Als de kinderen bij mij zijn gaan we knutselen, lezen, leerzame spelletjes doen, spelen en als het weer meezit lekker naar buiten. Bij ons in de buurt zijn diverse speelplaatsen voor de kinderen aanwezig. Ook kunnen we de eendjes een bezoekje brengen of gewoon een rondje wandelen met onze hond. Ja, wij hebben een hond in huis, wat erg gezellig is. Twee lieve konijnen wonen ook nog bij ons. Ik heb goede regels over de omgang met de hond die heel duidelijk zijn voor de kinderen, want het blijven dieren en kleine kinderen.

Ik verzorg de opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, maar kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn ook van harte welkom mits ze zelf naar mijn huis kunnen komen of gebracht kunnen worden. De opvang is het hele jaar open, behalve in de zomervakantie, dan heb ik samen met onze kinderen zes weken vrij. Mocht u in deze periode toch opvang nodig hebben dan kan Gastouderbureau Snoesje helpen geschikte vakantievervanging te vinden.

De opvangdagen zijn op de maandag, dinsdag en donderdag. Andere dagen zijn in overleg mogelijk. Ik ben zeer flexibel en in overleg kan er veel geregeld worden.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Claudia


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie