Gastouder De Regenboog

Gastouder De Regenboog

Beste kinderen en ouders! Mijn naam is Nejme, moeder van twee zoons (die het huis al hebben verlaten) en een dochter Celina van zeven jaar oud. Wij wonen in het groene Esmarke, gelegen in het oosten van Enschede, waar ik mijn eigen kleinschalige kinderopvang heb. Ons huis is van alle gemakken voorzien, we hebben in de woonkamer en boven in de speelkamer voldoende speelruimte en speelgoed om ons goed te vermaken. Om te slapen is er een rustige en afzonderlijke slaapplek aanwezig. Als het zonnetje schijnt kunnen we ook buiten in een parkje spelen of samen een wandeling maken, allemaal natuurlijk onder begeleiding.



Ik werk al jaren met kinderen en vind het dan ook belangrijk dat ze met veel plezier bij mij komen en dat ze zich veilig en geborgen voelen. In het verleden heb ik de opleiding SPW niveau 3 (Sociaal Pedagogische Werk) afgerond en heb ik gewerkt op een peuterspeelzaal en als overblijfmoeder. Op dit moment ben ik met veel plezier gastouder.

De kindjes kunnen elke dag in de week komen. In de morgen heel vroeg langskomen en/of `s avonds laat ophalen is geen enkel probleem.

Hopelijk tot ziens in het mooie Esmarke.

Met vriendelijke groet,

Nejme


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie