Gastouder Dionne

Gastouder Dionne

Ik ben Dionne, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend en twee dochters, Faye (5 jaar) en Jaimy (bijna 1 jaar) in Glanerbrug. Vanaf 1 mei ben ik geregistreerd in het LRKP als gastouder. Sinds 2008 ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf en een BSO. Ik heb ervaring in de omgang met kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Ik bied de jongste kinderen rust, regelmaat en ik vind het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk hun ritme van thuis kunnen aanhouden. De kinderen moeten zich veilig en op hun gemak kunnen voelen bij mij en ik maak het graag gezellig. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren, zoals eendjes voeren, boekjes lezen, naar de speeltuin gaan en om lekkere koekjes en cakejes te bakken. Ook knutselen en zingen zijn een grote hobby van me. Ik probeer met maandelijkse thema’s te werken, dit kan variëren van de vier seizoenen, tot aan Sinterklaas of prinsessen en piraten.Bij mijn huis is een ruime tuin aanwezig waar veel gelegenheid is om te spelen, waaronder een superleuk speelhuisje, glijbaan, trampoline, zandbak en een schommel. Ook is er een aparte ruimte voor de kleinsten, waar ze veilig kunnen spelen.

Kenmerken van mijn opvang zijn:

  • een veilige en leerzame plek waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten
  • een opvang met een dagindeling waardoor de kinderen een duidelijk en vast ritme hebben
  • een kleinschalige kinderopvang met individuele aandacht
  • voor alle kinderen afgestemd op hun persoonlijke ontwikkeling

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Ik ben flexibel, dus in overleg is er veel mogelijk. Leeftijd gastkinderen 0 tot 4 jaar, in overleg zijn ook schoolgaande kinderen van harte welkom.

Groetjes Dionne


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie